![]() |
Tjibja Maniaks
Tibia Maniaks
tutaj możesz posłuchać [Nie pobierać]mixu o maniakach tibijskich(Tvn O Tibia Techno) i nie pierdol*** odrazu że keylogger Kawałek jest pierwszy na liście więc kliknąć Hi-fi jeśli macie szybki internet albo Lo-Fi jak macie wolny [można ją pobrać klikając na MP3] piosenka jest moja. Coment Blz. Cytuj:
|
Sry ziomek, ale dla mnie to zwykłe gówno.
Nie wiem co może być fajnego w robieniu czy słuchaniu tego czegoś o_O Tak tak, teraz na mnie najeżdżajcie, czekam :p @edit, up Najeżdżajcie, czyli facznie, mówcie jaki to ja nie jestem głupi, bo mi się to nie podoba i wogóle. |
hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa weźmy dropsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa dropsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa yeeeee satisfe fe fe fe fe feeeekszyn.... hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa wziąłeś droprsa? hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa hopsa....
SZIT!!! I wracam do TRU muzyki... /me słucha Feel Good Inc. - Gorillaz - Demon Days ***** |
Podzielam twoje zdanie Wieszok. Bezmyślna łupanina z zacinającym się tekstem, to nie dla mnie.
|
Gorillaz - dirty harry
Gorillaz - feel good inc Fergie - glamorous to jest rox a nie jakies badziewie |
Po kilku sekundach sluchania odechcialo mi sie
to polaczenie tekstu i jakis podlkad Nie robi wrazenia... |
Żałosne..
Umc Umc sucks:> |
Spierdoliłeś się na głowę z łóżeczka, jak byłeś mały?
|
@up
Niekoniecznie. Mógł spadając upaść dupą na nogę od przewróconego do góry nogami stołka, która wbiła mu się w odbyt i dotarła do mózgu miażdżąc jego zawartość. @down Dziękuje my master = * |
@ up & 2xup - wy dzięki swoim jakże kreatywnym komentarzom na pewno jesteście od niego dużo lepsi.
|
Powiem jedno.Szkoda klawiatury na komentowanie.Totalny kał
|
AxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaaaaaaaaAxaAxaAxaAxaA xaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaAxaaaaaaa
Tak można pokrótce skomentować ta piosenkę, tak więc nie musicie w to nawet klikać. Myślę, że przedstawiłem tu cały ten utwór... |
Dokladnie:)
|
Hehe fajny song ;] Nie rozumiem tych co Cię jadą fajne to jest :)
Teraz mnie tyrać że się nie znam! xD |
Nie podoba mi się ale szacunek że coś tworzysz :)
|
Cytuj:
Powiedziałeś to z ironią, żeby się tu z niektórymi kłócić, czy na serio Ci się to podobało? Przecież w tym nie ma nic fajnego, zwykłe umcy umcy i kilka słów. |
Są ludzie, którzy lubią takie umcy, umcy i parę słów...
*Nikast Shynix spogląda przez okno i z płaczem wspomina dni, kiedy nikt nie puszczał tak dennej muzy na cały regulator w domu obok. |
Cytuj:
jak nie lubisz to nie pisz ;] |
Nie lubię techna, nie wiem jak można tego słuchać.
~ Tylko, że napisałeś coś w stylu "coment blz", więc to skomentowałem, a to, że nie powiedziałem, że to coś, co zrobiłeś jest ekstra, to już mam nie pisać? A właśnie, że będę :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |