![]() |
Knights only.
EDITT:
KOCHANY MODERATORZE USUN TEN TEMAT :D |
Bez obrazy, ale musisz dać więcej zdjęć innaczej nikt tu nie będzie zaglądał.
A w ogólnie to nieźle. ;) |
Cytuj:
^^ Potem uploadne pare screenow, to wysle. |
Eeee... po co taki syf na forum-.-", temat głupi, może niedługo załóżmy tematy w stylu "Only 25 lvl Thread"-mogą wklejać zdjęcia tylko osoby z 25 lvlem...
Albo najlepiej zrobić 4 (ew. 8 - promocje) tematów: "Only druid" "Knight only" itd? żal |
EDITT:
KOCHANY MODERATORZE USUN TEN TEMAT :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Coś nie pasuje? Jesteś sorcem i sie czepiasz o to ze screenów nie mozesz tu dawac -.-. Ja założyciela nie bronie, ale też nim nie gardze tylko dlatego, ze nazwał go "Knights Only" zamiast "Sorcerrers Only". |
@up
masz racje, pewnie o to mu chodzi... a ten domin3x to ED pewnie mu itez o to chodzi xD ale i tak EDITT: KOCHANY MODERATORZE USUN TEN TEMAT :D |
Jak dla mnie to fajny temat i powinny powstać jeszcze o innych profesjach. A czemu? Może wtedy newbie/nooby zajrzałby by i widziały gdzie można expić a nie musiałyby zakładać miliony tematów gdzie expić lub szukać po milionach tematów gdzie tamci expili...
|
To może założyć lepiej temat "Low Lvl's Thread" i tam będą wstawiać screeny ludzie z <20 lvl, ale wciąż uważam, że temat idiotyczny
PS: jak ktoś nie wie gdzie expić to niech sie uczy na błędach, ja tak przynajmniej robiłem... poszedłem za daleko, padłem, to już tam nie wracałem, a do tego jest teraz tyle poradników gdzie expić, że nie uważam, żeby newbie (nie mylić z noob), chcący znaleźć, napewno znajdzie b. dużo pomocnych informacji właśnie w poradnikach, bo chyba po to one są... |
super temat, bardzo dobrze że ktoś stworzył tylko dla knightów temacik gratz dla założyciela !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |