![]() |
EM [164] vs. CO~ [213]
Potrzebujemy takiego tematu więc go zakładam.
Piszemy Tutaj o toczącej się wojnie na Aldorze ;) Ostatni frag dla CO: ??? dawno nie było battle nie pamiętam. Ostatni frag dla EM: ??? dawno nie było battle nie pamiętam. link do wszystkich fragów: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1806293 |
Cytuj:
|
Dlaczego w temacie jest :
EM [119] vs. CO~ [90] ? |
Cytuj:
|
Chodzilo mi dokladniej dlaczego wynik dla CO jest podany w przyblizeniu : ~[90], niestety nie wiem dlaczego nie pogrubilo mi "tyldy" :/ sa jakies nie wyjasnione fragi czy co ??
|
Cytuj:
Chosen Ones ma 90 Fragów :) |
Cytuj:
|
@up & 2up
Dzieki za wyjasnienie :) |
May 26 2007, 01:47:33 CEST Killed at Level 116 by Vasilliev
and by Erfelur Cos wam nie wyszedl ten mass log :) :* |
Cytuj:
@Edit Temat umiera, wiec daje nowe fragi :) [CHAR]Royal Suchy[/CHAR] May 28 2007, 16:15:34 CEST Killed at Level 144 by [CHAR]Sir Croy[/CHAR] [CHAR]Alorous[/CHAR] May 28 2007, 16:11:37 CEST Killed at Level 112 by [CHAR]Redd Xedriand{/CHAR] and by [CHAR]Royal Suchy[/CHAR] |
Cytuj:
|
Gowno prawda, w tym temacie tez by toczyla sie tak rozmowa tylko raczej nikomu niechce sie znowu pisac etc etc bo pewnie nawet jak temat bedzie sie rozwijał to go zamkna
|
Cytuj:
@topic Na Aldorce narazie spokoj. Nikt nie expi, wiec na fragi pewnie jeszcze poczekamy ;d |
@up
Mylisz się! ;D Ja se expie ^^ |
Cytuj:
pozdrawiam Ziomków z aldory. |
Vu'xiu czy jak on tam sie wabi , banished na miesiac :)
Moze w koncu przestanie spammowac tym numerkiem z konta anubis :) |
Hahaha !
Senior Tutor odszedł? :( Jak mi przykro Brawo frajerze, takim niby mądrym tutorem BYŁEŚ |
Tutorem był, ale postać wróci do gry za miesiąc, więc nie wiem dlaczego sie tak cieszysz tylko z tego ze nie jest już Tutorem, ale to twój problem ;)
|
Co to za różnica, czy dostał bana na miesiąc, czy rok... i tak w ten czas żadnego openbattle nie bedzie.
|
Nie bedzie bo em nie wychodzi. (ale bez przesady, mysle ze w ciagu roku bedzie :P) U nich na openach jest okolo 15 osob kiedy u nas jak sie zbierzemy z 25 strzelajacych kulami + rycki.
elo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |