![]() |
Fibula - Dziwny..krzyk ? i Kazoo
Wracam z Fibuly, jestem tam gdzie lawa, i na dole ekranu, tymi takimi pomaranczowymi literkami pojawia się coś takiego; mniej wiećej bo screena zrobiłęm za późno ;/. mniej więcej ! :
" Learnaa the secret uf deathh" Jakoś tak. Wie ktoś może o co chodzi ? I jescze w kazoo, jest taka skałą okrągła, i zawsze jak koło niej przechodzę to coś się drze jakoś tak " Karrrrrrriik " jakoś tak nie pamietam, no i sie pokazuje, że coś mnie atakuje. Wie ktoś o co chodzi ? |
To pierwsze Mino Mag a przy kazz Wyverna ...
|
Te krzyki oznaczają, że w pobliżu są jakieś potwory.
Ten pierwszy to Minotaur Mag a drugi to chyba wywerna. |
1. Minomag ( mintwallin jest nizej chyba )
2. Zerk, tak mi sie wydaje :] |
a tegom co wiem to miasto minoskow jest dosc blisko lawy, bo jest dokladnie poza zasiegiem wzroku wieyczka z minomagiem. chyba ze moje obliczonka sa bledne to moze jakis nieodkryty spawn xD a te krzyki to na gorze czy na dole ekranu.
|
1) mino mag
2) wyverna shirreeek(czy cos takiego wydaje) albo orc berserker krakkkorkkkk(nigdy go tam nie slyszalem) |
1. Mino mag jest zaraz obok w drodze na deep fibula
2. Wyverna w drodze na paradox tower Close Topic ! |
Cytuj:
|
Racja, chyba z 5 osób to samo pisało :P Dobra pytanie następne; Czy bez pacca da się dojść do miasta minosów, jeśli tak to jak, i czy ja na 15 lvl bym tam wyżył?
|
Cytuj:
|
Hehe, czyli jak szybko pobiegne, to zdąże pozwiedzać :P.
Close topic. |
Pozwiedzać...? Eee... na takim levelu to ty przez garnizon nie przebiegniesz i za dużo sobie nie pozwiedzasz :P Chyba że pójdziesz z kimś.
|
To mozliwe żę Orshabaaal...
Tzn, orshabaaal ma dziwne krzyki:cośtam z Ruthles Seven |
@up
No nie to mnie zdołowało ;/. Orshaball krzyczy : Paraside by my Masters, the ruthless seven(chwała moim mistrzom, bezlitosniej siódemce). Jest on tylko na Edron, i to przy najezdzie, a to sie zdarza raz na ~rok. Sorki za odkopanie staroci. :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |