![]() |
Jak to Taifun spiepszyl z pola bitwy :D
uheueheuhe all szykaja Taifuna a on gdzie?:baby:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/24956 Enjoy.B) |
AHAHAAHAHA no w sumie widziłem ten film w wykonaniu Imargama ale tajfun zachwał sie "orginalnie" w sumie jak by zosta by padł ale... :P
Ale co do filmu to 30 minut łazenia tylko po to aby zobaczyc ze tajfun sie schował ;P |
Sam byłem na wojnie i blokowałęm Thelliona
ale duski i ci inny (in flames, wizja) to mają zajebistą takte przychodzisz na battle uciekać i padać xD |
up@
taa wiekszosc filmow ktore ogladam z furora war tak wyglada ;d po co oni dalej na openy chodza? @topic hehe on czesto wieje :p |
Cytuj:
a co do filmu to co mial innego zrobic? |
Po 1. Moze wiedzial ze jest skazany na smierc
po 2 moze musial dac loga... Niewiem Co do filmiku to niezlu koles na 56 bierze udzial w war xD gz:) |
Kurwa dzieci morda nie wiecie jak jest na open battle to stulcie pyski bo mnie juz to wku.rwia. Sami byscie sie posrali idzcie na roty expic bo chyba wam przerwalem. Nara
Zamknac temat bo filmik juz jest nie pierwszy raz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2xUP
LOL... Jeśli ci to przeszkadza to idź na jakieś forum o teletubisiach... |
Cytuj:
"3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno: 1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w środku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v"." Odsyłam tutaj, jeśli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 |
Rofl co wy tak tego tajfuna bronicie "uciekł bo bał sie straty lvla"
No jego qumple jakoś walczyli do końca... po co szedł na tego battla jak i tak nie barał w nim udziału... :s Zresztą z takim lvl mógł chyba uciekać juz pod koniec jakby wybili wszystkich jego qumpli bo i tak wątpie ze by ktoś go dogonił :P |
#up
trap? paralyze runes? mw? |
Ninja nie zwracaj na niego uwagi za bardzo sie wczuł w otsa
|
juz mnie to wku.... myslicie ze taifun mialby szanse jak by go w h^^ osob bilo???
wy swoimi noobcharami uciekacie jak was 2 9 lvle gonia wiec najlepiej jak nie wiesz to sie nie odzywaj |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Ave Taifun ;] |
Cytuj:
Wiec pomysl 10 razy zanim cos napiszesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |