![]() |
Raile gwiazdy Furory
Niewiem czy było więc daje;)
Pojazd na dusków;] Zeby nie było, że keylogger to daje na patrz.pl http://raile.gwiazdy.furory.patrz.pl Nie będe opisywał, poprostu przesłuchajcie;) Polecam |
było ale spoko, on mówi prawde ;]
taifun to noob i tyle ! kozak leci na open battle i za*******a na amazonki sie schowac *ironia* Hail Vision ;] Btw: pozdro Seromontis ! jedziesz |
ale gowno... i czemu zmieniles swoj glos?
|
Cytuj:
ja to znalazłem i wrzuciłem |
Prawie nic nie slychać czemu tak zmieniłes glos jakbys nie zmienil by bylo sie z czego posmiać ;)
@Lukaszek13 Ciekawe jakbys ty sie zachowywal na open battle jedziesz swoim drutem 12 lvl na trolach to nie wiesz jak to jest. Koniec |
Hajl Szajs.
|
i znowu sie zacznie gadanie na 1000 stron i polowa bedzie ALE SZIT DUSKINES ROKS ! druga OMG EKSRTA CHAIL VIZION !
co do utworu taki sredni |
A nastepne 200 bedzie "Tajfón to noob bo zrobil sobie taka dobra postac a ja nie potrafie !!!!"
|
Muzyka średnia, tekst niewyraźny jakby koleś podczas śpiewania robił komuś .. ekhm tzn. coś jadł. Nie polecam, szkoda czasu.
|
Jea Vizjon Roksuje Jestes Mastah Wszyscy Deadnecie Czyzbys Sie Nie Bał Ciarki Go Przyszly Jak Go Zobaczyl Na Staku Trzeci Kozaczyna Van Liden Te To Dopiero c**a Jea Van Liden Jeaaaaaaaaaaa Aha Aha Aha Rece W Gore Jestem Fajny
Zamknac temat bo szkoda słów |
Strasznie słabe:baby:
Hail Wizja & Duskiness & In Flames Dacie rade:) |
Cytuj:
to jaki mam lvl to moja sprawa, na pewno mam wiekszy niz twoj :) |
Spoko szefie, wierze Ci miszczu
Chodz na morgane przekonamy sie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |