![]() |
Nowe Stworki
Czy można do CIP-ów wysłać mailem jakieś stworki do propozycji stworzenia tych nowych stworków ??
i czy za to coś dostaniemy albo coś ?? bo ja nic nie rozumiem ... podobno grafi g-seta dostal g-seta ... grafik jakiegoś tam potworka dostal g-armor... czy to prawda ?? ?( |
to pewnie jakaś kolejna durna plota.....
---------------------------------------------------- Fingerout - 49lv master sorc (Danubia) |
...coprawda autor grafiki demon-seta dostał ów set, ale raczej nie liczyłbym na nic
|
Mozna sprobawac.
|
wydaje mi sie ze troche glupi temat to logiczne ze nawet jak bys wyslal to by projektu nie przyjeli stowry tibi sa dziwni :)))
|
acha....
wiem wiem.... może znowu usunąć temat ?? a może dla all bany ?? tak jak to mówili w innym temacie ... |
jeżeli chodzi o te potworki to ja z marsem robimy potwory i zrobiliśmy diamont seta i chcemy to wysłąćdo cipuw ale wątpie ze wogule przeczytają naszego maila
|
... o ile wogóle otworzą tego maila :D
chyba że maja antytrojany wtedy nię będą sie czaic i otworzą (mam nadzieje) by było gites jak by przyjeli :) |
Trzeba wysłać do cipów maila, aby na każdy serwer dali unikaty.. będą równe szanse.. nie trzeba na jednym serwerze się kisić
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |