![]() |
PACC-miejsca do expienia
Witam mam sorca na 17lvl i 12mlvl, wczoraj kupiłem pacca i szukam jakiś expowisk (na wysypach tylko z pacc najlepiej pustych) adekwatnych do swojego levela.
PS.Szukałem trochę na forum ale nic ciekawego nie znalazłem, próbowałem dostać się do troli i goblinów na edron, ale nie wiem jak tam dojść, wskazówki mile widziane ;) Z góry dzięki za odpowiedź |
Cytuj:
Oprócz tego masz rotwormy na zachód i na północ od Darashii, na Edronie/Cormayi, w Stonehome oraz koło Liberty Bay, wszystkie grobowce koło Ankrahmun (tylko musisz uważać, bo zdarzają się tam groźne potwory, zwłaszcza na niższych poziomach), larwy koło tegoż miasta, dżungla w Tiquandzie i dworki tamże (na poziomie -2 w zachodniej części - gdzie indziej jest dużo voodoomasterów, a są one strasznie upierdliwe), orki na Edronie (idzie się do nich przez kamienicę zaraz na południe od zamku), laguna islands (trzeba wykonać Eleonore quest), południowo-wschodnia Drefia (ta część za rzeczką). |
Może spróbuj Cyclopolis na Edron ? (Tuż przy wejściu) Może dasz rade, jak nie to idz na Orki lub inne respy na Edron bądź na innych wyspach dla pacc B)
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
proponuje darashia rots albo liberty bay rots nabij tam 26 lvl a potem idz na tomba na tombie nie licz na duzy zysk czasami poslizgniesz sie na lekkim waste ale takie zycie sorca ze dopiero na 50 lvlu Zarabia niezle.
NA 28(czy 27) stawiasz 2 dsy i dla Fun bijesz draga z "ruszczki" i z vis na utamce , a i wczesniej kup ze 3 bp ihow (odzwiedz takie thais albo venore tam full druidow na 15 lvlu krzyczy SELL BP ih .jezeli masz kicki proponuje robic rundy do 0 soula zeby zarabiac cos a nie marnowac pacc Pozdro |
Rotwormy w Liberty Bay. Super miejscie, idzie bardzo szybko wbić lvl, i można do 26 tam bić spokojnie.
|
Proponuje Oazis Tomb -1, albo larvy.
|
kóp se mósk
|
@kasztaniaczek
Tobie chyba też by sie przydał. |
radze larvy jest tyle jaskin ze 2/4 sa wolne nieliczac swaitow no pvp
|
Ja Ci proponuje larvy, roty na Darashi lub Liberty Bay tak wbij tam z 27lvl, a potem idz na Scaraby z Monkami :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobacz sobie stronę http://dziecineo.prv.pl/ i odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś ? A teraz na temat Byłem w Edron na trolach, gobilnach, rotach itd. również zwiedziłem Ankrahmun, jednak ciężko znaleźć dobry exp dla postaci 20lvl (taki lvl już mam :) ) żeby tak za potworka było ~80 exp, dlatego nadal siedzie na miastach FACC choć muszę przyznać że jak mówię "leave" albo raz walne z "exori vis" to noobki uciekają ;) Wbije 25lvl na miastach FACC i wybiorę się do Cyklopolis ;) mimo wszystko czekam na dalsze propozycje. Pozdrawiam i dzięki wszystkim za odp. (z wyjątkiem @Kasztaniaczek) |
Cytuj:
|
tarpit tomb -1 ale uwazaj na crypta..
aaa zeby nie twozyc nwe topicu!! Mam 30 MS i 29 mlvl, gdzie epxic?? duzy zysk exp 15K/h+, nikle ryzyko smierci. Dam rade dworcom?? moze lizardy?? albo jakies inne cus?? |
Idz na roty na Darashii lub w LB.
|
Ja tam wolałem na niskim lvlu larvy na darashi.
|
Cytuj:
|
Ja proponuje larwy kolo ankh bardzo dobry exp. I nawiasem Nie idz na tomby na 20 lvl zejdziesz o poziom za nisko wejdziesz do zlej komnaty a tam stalker lub mumie i obudzisz sie w swiatyni. No chyba ze wiesz gdzie co jest to wtedy dla sportu mozna je ciskac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |