![]() |
16 paladyn i ghule
Mam 16 palla ze skillami: 51 distance,31 shield i 7 mlvl
Chciałbym expić na ghostlandzie na ghulach. -czy mi się opłaca? -ile expa mogę wyciągnąć na 1h? -ile strzał będę potrzebował na 1h/expienia? -znam ludzi którzy chodzą na ghostland pallami bez eq i z full cap strzał czy to się opłaca? -i czy muszę brać jakieś runy? |
najpewniej będziesz musiał wziąć kilka ih-ów jeżeli chciałbyś iść bez eq. Ile strzał-to zależy od tego jaki masz skill ale wydaje mi sie że na full respach ok. 700 strzal powinno wystarczyc na 1h, choć to może być nadwyżka :)
jerrry.. |
Eh......kiedyś sie 10 palikami po hg biegało a teraz sie pytają czy 16 moze na ghoulach siedziec....litosci...
-opłaca Ci sie -Na jedną godzine expa zużyjesz około 500/600 strzałek. -Tak, łuk i strzałki do końca capa to dobry sposób ponieważ i tak i tak uciekasz a te 200 capa zawsze sie przyda -Jesli to non pvp to z 2/3 uhy w razie potrzeby. Jesli pvp to juz od Ciebie zalezy czy chcesz mieć uhy na wypadek pk czy nie. |
palek to profesja dystansowa i na dystans poradzisz sobie z kazdym potworem pozdrawiam
|
gorzej jak uciekając trafi na 2 respawn.. wg mnie lepiej miećtego arma. Jeśli masz kase to kup b robe wystarczająco lekki i dużo obrony jak dla 16 lvl palla wystarczy
|
Idź expić na te ghoule, a nie forum zaśmiecasz... Moim zdaniem temat do zamknięcia.
|
sd
ja radze expic tam z samym armem , od 22 lv expie na guardach w kopalni ( resp guardy + slimy) z samym armem , trzeba miec duzo capa na bolty i lota ( im dluzej expisz tym masz wiecej capa na koncu hunty (tracisz bolty) )
pozdro nara |
Dzięki za wszystkie odpowiedzi...
mam jeszcze jedno pytanie, kolega chciałby poexpić na cycach na poh i niewie jak się tam dostać, a niechciał zaśmiecać forum kontami więć pytam sie za niego. @Kwadrat-.- dużo to ty nie powiedziałeś spamerze jeden. |
Cytuj:
Cytuj:
Zamiast kupować b robe kupiłby plate arma i za reszte kasy bolce/strzałki i troche hmm na exp. Koniec tematu. |
Chociaż brass/scale armor by wystarcył no i jeszcze brass legi i możesz sobie expic a waste raczej niepowinienies miec bo czasem ci wypadnie więcej niz za 1 strzałę
|
@Nieugiety
wiem że tam jest ale niezbyt wiemy jak przejść obok minosów |
x
A ja na twoim miejscu zbralbym jakiegos plate arma. Na strzaly nie bedziesz potrzebowal zbyt duzo capa bo i tak w 20min bedziesz juz targal od pyty helmow:D No ale twoj wybor.
|
Cytuj:
Nie potrzebuje duzo capa na strzałki? Owszem, ale jeśli chce isc na 10 minutowego hunta... |
Cytuj:
Na poga bardzo latwo, idziesz albo na maksa od strony pustyni albo na maksa od prawej strony, przy rzece. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |