![]() |
Na jakim pasmie tibia bez lagow?
Mam pytanie zwiazane z dostepem do netu, czy jesli uzywal bym polaczenia 64kbps (modem) to bede mial lagi na tibi czy to zupelnie wystarczy do normalnej gry bez lagow?? Hurry up... Musze szybko podjac decyzje!! B) B) B) B)
|
Sam nie wiem...
Ja mam neostrade 128 (badziew) i czasem mam lagi...ale u mnie moze to byc wina kompa...Jest slaby
Rada:Podlacz modem i sprawdz :D Fett sorc 19lvl 34mlvl Thais Azura |
...
Ja mam neta w klatce SDI radiowe i mam straszne lagi bo wiara przez kaze sciaga i chodzi mi oto czy jak bym mial net przez modem czy lepiej by bylo czy moze jeszcze gorzej ;/?? bo nie wiem czy inwestowac w zmiane jesli to by nic nie dalo :( :(
|
Graj rano :) Ludzie wtedy spia :D A jak cos zmien sobie na neostrade np 512kb.
|
Napisz/zadzwon do admina zeby zablokowal programy p2p, ja tak zrobilem(moj brat sie zanczy)i teraz nie mam lagow:)
|
Cytuj:
Po pierwsze modem ma predkosc 54 - 56 Kb/s to po pierwsze :) Po drugie P2P one robia swoje - mozna je bloknac proszac admina , lecz jesli jest taka mozliwosc - sprawdz umowe Po trzecie skonfigurowanie kraty sieciowej dozio daje - moj brasz smiga w tibie na P2 333 Mhz i w zyciu nie mial lagow :) Po czwarte modem zre w chuuuuuuuuuu kasy :) i i tak beda pewnie lagi jak to w naszej TP S.A w standardzie Po piate radiowke tez odradzam lagi przy niej sa niesamowite czasem az sie nei da grac .... Sry za bledy ort i styl ni echce mi sie ich poprawiac |
@ up
Bullshit. Modem 64 kbp/s to nic innego jak ISDN działające na jednym kanale. @ topic Będziesz miał lagi, małe ale tylko pod warunkiem że nie łączysz się za pomocą sieci telefonicznej Dialog, która ostatnio musiała obniżyć przepustowość własnego łącza, przez co wszystkie zagraniczne serwery mają pingi wyrąbane w kosmos. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |