![]() |
Rexis VS Pokemon
Niedawno rozpętała się wojna: Rexis vs Pokemon
Jak myślicie kto wygra?? Ja obstawiam rexis Aha i filmik wygrzebany z youtube http://youtube.com/watch?v=9g92pNvA0aQ |
Pokemon przegra
|
Pokemon Rlz!
|
Rexis, jak kazda inna wojne :)
|
ee według mnie wiesz co powinienes zrobic??? wyruchac pokemon i rexis to jak im dupy zaczna bolec to sie uspokoja a i jeszcze 1 pytanie hcesz w ucho na sucho????
|
Cytuj:
narazie Rexis siedzi w pz zobaczymy jak przyjedzie Zunri z tego co moj rl mowil nie bedzie pierdolenia na kazda open wychodze i tyle. Rexis! ZEro honoru ! |
Pokemon! bo mam tam kumpla ; d
|
Jak narazie w tej wojnie nie dzieje się nic ciekawego. Ostatnio była mała walka na pohu i Pokemony przegrały. Zunri na wakacjach więc pokemony trochę expią, a poza tym to ta wojna jest strasznie nudna... :/
|
Male starcie na D Lair Venor.
Z tego co wiem Snacke Attack na Bone von'breaker zakonczyl sie po mysli graczy z Pokemon Gildi. Bone von'breaker Aug 06 2007, 14:03:27 CEST Killed at Level 128 by Ice Enthariel A to juz fragi ze starcia na moscie na D lair. Sinnergy thornes Aug 06 2007, 14:26:50 CEST Killed at Level 145 by Saint Onix and by Ice Enthariel Swift know Aug 06 2007, 14:39:12 CEST Killed at Level 157 by Nutty Wilashee and by Leon Del Fifik Pokemon win 3:0. Hail! |
@up
Jedna jaskółka wiosny nie czyni! Fragi dla Rexis:7 Dan Elverstig Aug 09 2007, 01:27:34 CEST Killed at Level 152 by Yura Moot Nutty Wilashee Aug 09 2007, 01:27:00 CEST Killed at Level 125 by Zunri and by Flakon Del Fifik Frazius Aug 09 2007, 01:25:36 CEST Killed at Level 108 by Zunri Gladiatho Aug 09 2007, 01:25:20 CEST Killed at Level 97 by Euh Know and by Everius Zen Nizur Aug 09 2007, 01:29:04 CEST Killed at Level 112 by Euh Know and by Everius Zen Suvish Aug 09 2007, 01:31:38 CEST Killed at Level 89 by Flakon Del Fifik Neoniszczyciel Aug 09 2007, 01:29:03 CEST Killed at Level 81 by Wizing Arrow Fragi dla Pokemonow:0 Jak tak dalej pojdzie to wiadomo kto wygra... btw i tak duzo osob z pokemonow sie wyplacilo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nawet jak dojda to i tak nic nie da... Pokemoni samymi nickami i lvlami wara nie wygraja... trzeba miec zgranie... jesli chodzi o roznice lvlowa to pokemoni sa na rowno z rexisami tylko co to da skoro przy kazdym ob traca conajmniej 5 fragow ;/ |
Cytuj:
Kogo masz na myśli? :O! |
Cytuj:
tak wogóle to dziś walka była 8:4 dla rexis. |
to była ironia -.-...
dzisiaj openka była... i 7:4 było a nie 8:4 xD Pierwsze koty za płoty, jak to sie mówi, ale źle nie jest :) Wiemy jakie błędy popełniliśmy, poprawimy je :) i nastepnym razem będzie lepiej :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oj bredzisz chlopie bredzisz ;) |
Cytuj:
|
Wygramy ta wojne ;) Bo sie nigdy nie poddamy :)
Widzialeś ta openke? Rexis by miało wielkie problemy zeby nabić fragi gdyby nie mieli z 20 noob charów >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |