![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@fake Uhm, jak by to ocenić ? 3/10 ? 2/10 ? Ogólnie to beznadzieja, nie twoje outfity, fabuła (?) do kitu, dialogi nieciekawe >.> No dobra - 3/10. Moje rady: *pomyśl bardziej nad fabułą, możesz przygotować mini plan/scenariusz fake'a *rób swoje outfity, nie korzystaj z czyjejś pomocy, nikt Ci nie będzie mógł zarzucić, że jesteś leniwy ;) *rób fake'a dłużej (chodzi o dopracowanie graficzne) *pomyśl nad dialogami, rozbuduj je składniowo Ghand ;> @down, 2down Boję się Was. Wymiękłem po mieczach świetlnych >.< |
Fajnie Ci to wyszło. Prezentuje się trochę lepiej niż poprzedni fake. Trochę chaotyczne dialogi, ale nie jest źle. Zapowiada się ciekawie.
Mogę być szamanem goblinów. |
Jest lepjej.
Nie podoba mi się jedno czyli miecze świetlne =p Niektóre outy są smoieszne barbarian z kapeluszem Różowy mag z kołczanem na strzały?! Moge zostać Troskliwym Koomplem =p Ocena po następnej cześći |
jest lepiej ale tylko troszeczkę. zamiast 2\10 dostaniesz 4\10,
Minusy: -Fabuła -dialogi -postacie, nie chodzi o to że Outfity nie twoje tylko same ich upchnięcie. -upchnięcie wszystkiego-jak jest większy obrazek więcej rzeczy postaci itd. To robisz troszkę większe okno. -Dialogi. Plusy: całą reszta, zresztą w zasadzie nie wiem |
Trochę za dużo tekstu na jednym obrazku. Nie widać ludzi pod spodem. I te miecze świetlne...trochę to nie pasuje do siebie.
+ Nawet fajne outy. +Hm... to już chyba koniec. -Ten dead zombie dziwnie leży. W ogóle te deady dziwne są. Nad jednymi są napisy, nad innymi nie. Jeszcze inni są normalni(jak prawdziwe ciało) a inni są przekręceni. -Źle spasowana podłoga w domku. -Za dużo tekstu. -Miecze świetlne. -Twarz zombiego dziwna jest. 4-/10 |
Debils of de Debils Ogorek 200000: Przepowiednia Ciecia...
Ta babcia mnie dowalila...a pozatym to OTS ME...Wyjdz bo wale rotfla w dzien matki :< |
Trochę bardziej z sensem i będzie wporzo.:)
_______________________________ Dlaczego Bóg stworzył Adama i Ewe? |
Fake średnio, ale nie jest źle ... nic dodać, włóż więcej pracy i chęci a będzie dobrze :))
- Hmm... wszystko zajęte :(( ... Mogbyć czarodziejką - Araviel :P |
Ten fake jest jak "idź z tąd i nie wracaj"...
Inne określenie "jak dwunasta w nocy"... JAKI OKRUT!!! Po prostu "rzal" Co oni "bredgens" tam tańczą? |
Ten fake jest jak "idź z tąd i nie wracaj"...
Inne określenie "jak dwunasta w nocy"... JAKI OKRUT!!! Po prostu "rzal" Co oni "bredgens" tam tańczą? |
@up
Nadużywasz cudzysłowia i słynnych gadek Polskich Idiotów. (TM). @topic Nic nadzwyczajnego, a miecze świetlne (OMG!), dedy, (też myślałem o takim ułożeniu ciał, ale to głupie) kolorowe Crown Armory leżące NA ścianie (n/c) i last but not least cienka fabuła (Dragon Seta ma zdobyć, żeby uratować świat? Litości...) ten fake pogrążają. Mimo to najgorsze nie jest. Tylko NA BANK robione w OTS ME. Postaraj się. |
Ktoś kazał Ci mojego Wizard'a używać? NIE! Plaagiat plx...
0/10 |
Doprafdy roskoszne :cup:
Rup dalej i polecam pszygody mortiego tesz barco roskoszne :cup: |
Cytuj:
|
słabe, słabe...
4/10 |
fajne
Cytuj:
mi sie nawet podobało ale zrub więcej akcji w następnym odcinku (jeśli go robisz):) |
@up
Odpuść sobie takie teksty bo tylko sie błażnisz. Krytk filmowy żeby być dobrym w tym co robi wcale nie musi zrobić lepszego filmu (to taka ogólna zasada). Poza tym ja zrobiłem lepszy, nawet kilka lepszych (chyba nikt nie bedzie taki głupi żżeby zaprzeczyć), a uważam że to jest jeden z gorszych fake ostatniego czasu (a jest takich sporo). I co mi teraz powiesz? |
Jest lepiej -.-' nie pukasz w dno od spodu, pożyjemy, zobaczymy ;)
@offtop hideki? -.-' czobits? -.-' |
;) Krótkie i fabula ......poza tym 5/10 ale dawaj wiecej :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |