Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Paladyn-20 lvl 70 dist. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130959)

Kup.Se.Musk 26-05-2007 12:05

Paladyn-20 lvl 70 dist.

Witam.
Niedługo wbije 70 dista i 20 lvl.Mam kilka pytań.

1.Gdzie expić paladynem na 20 lvl z distem 70?
2.Używać Bow czy Crossbow?

Chciałbym zbierać z loot bagów sporo kasy.Przy czym expe powininen być dosyć dobry.Gram na świecie non-pvp.Chciałbym także ,aby było małe ryzyko śmierci.Myślałem o guardach,soldach i minotwalin?Coś innego byście poradzili?

Moje eq:Blue Robe,Devil Helmet,Crocodile Boots,Scarf,Plate Legs i dodatkowy Obsidian Knife.Niestety nie mam Pacca.

Darth'Knight 26-05-2007 12:18

moze beholdery ;PP??

_Modton_ 26-05-2007 12:28

Ja ci polecam Guardy.
Exp tam masz 17-25k/h.
Loot masz zajebisty!

p0zdr0;)
PS: obojętnie w której kopalni, ale najlepiej z boltów.

elfo.del.bien 26-05-2007 12:59

Beho dla palla sa super, i loot fajny, polecam fibule.

Bigzone 26-05-2007 13:20

@topicoso

osobiscie polecam A) guardy z xbowa
B)beho
C) dragi z blokerem (malo expa ale loot fajny z blokerem lvl 20+ nie wiecej jak 3 ihy pojda na draga)

elfo.del.bien 26-05-2007 13:21

ihy? chyba pomyliles z uhami.

Daro93 26-05-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elfo.del.bien (Post 1450494)
Beho dla palla sa super, i loot fajny, polecam fibule.

Też myśle ze fibula ... znajdziesz tam beho , dsy itp. :]

matti92 26-05-2007 14:16

na 20 lev / 65 discie (boh, b-robe itp.) przezyję i czy będę spokojnie expić na dwarfach guardach?

Pan Yuzek 26-05-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matti92 (Post 1450680)
na 20 lev / 65 discie (boh, b-robe itp.) przezyję i czy będę spokojnie expić na dwarfach guardach?

Moja stara postacia(teraz robie nową) 15 lvl, 48 dist i smigalem po Guardach :D A z soldow bedziesz zbieral BOLTY i jedziesz.

Technick 26-05-2007 14:49

A ja powiem tyle:
Nie karmić trolla!
JEST JUŻ TEMAT O EXPIENIU!
Przeczytaj sobie te dwa posty:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10383
I nie spamuj tylko czytaj przyklejone tematy.

Gremlin dotrzymuj słowa ; d
30 dniowy ban czeka ^^

Coach 26-05-2007 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daro93 (Post 1450550)
Też myśle ze fibula ... znajdziesz tam beho , dsy itp. :]

I dużo traperów jeszcze można znaleźć :evul:

topic. Na Guardach może spoko śmigać ( ?? słoneczko ?? )

Kup.Se.Musk 26-05-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Technick (Post 1450731)
A ja powiem tyle:
Nie karmić trolla!
JEST JUŻ TEMAT O EXPIENIU!
Przeczytaj sobie te dwa posty:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10383
I nie spamuj tylko czytaj przyklejone tematy.

Gremlin dotrzymuj słowa ; d
30 dniowy ban czeka ^^

Rozbawiłeś mnie syneczku.Najpierw naucz się czytać i wtedy poprawiaj innych.Spójrz na mój topic ,a ten co podałeś wyżej.Może cofniesz się do przedszkola i ponownie nauczysz się czytać?:)

Dzięki za odpowiedzi ,lecz mam pytanie jak to jest z tym beho.Przecież wali z dystansu ,a loot ,aż takie dobry nie jest.Naprawdę tak warto na niego pójść?

Co do tematu to zapomniałem dopisać ,że proszę o konstruktywne odpowiedzi ,a nie typu "guardy lepsze".

Pozdrawiam

Duch Niespokojny 26-05-2007 21:56

Jest przyklejony temat pt. Gdzie expić ze skillami xx/xx~

Technick 26-05-2007 23:16

@Kup.Se.Musk - przyda ci się ;/
Jeśli to dla ciebie takie trudne to może ci wkleje tego posta, bo widzę, że polska młodzież jest tak
inteligentna jak moje trampki ; /.

Cytuj:

Nie tylko odnosnie tego temtu, ale odnosnie tematow tego typu ogolnie.

Ostatnimi czasy kasuje 10-30 tematow DZIENNIE z jednym z ponizszych pytan:
- Gdzie expic
- Gdzie zarabiac
- Czy dam rade zabic potwora x

Koniec tego dobrego, rozpoczynam krucjate przeciwko lenistwu, kazdy temat tego typu od teraz konczy sie 10 punktowym ostrzezeniem (30 dniowy ban).
Tekst napisany przez Gremlina "syneczku" i nie udawaj mądrzejszego niż jesteś, bo jakoś wcale ci to nie wychodzi.

Pan @up podał linka do odpowiedniego tematu... jak dla mnie to temat jest zamknięty. Nie karmcie już trolla to nie będzie spamu na forum. Sami jesteśmy sobie winni.

I jeszcze coś - trochę kultury "syneczku" ;/
No i na koniec - lepiej sam się naucz czytać, a nie pouczaj innych.

@down
No w sumie racja, ale po co dodatkowo spamować skoro można wszystko zawrzeć w jednym temacie.

Tak szczerze mówiąc to przydałby się nowy topic o tym expieniu, bo tamten już znoobiony strasznie.

Kup.Se.Musk 26-05-2007 23:26

Tylko spójrz ile jest topicó takich jak moich.Nawet niektóre jeszcze bardziej łamią regulamin i jakoś nie są usuwane ;/ ,więc ...

Może z tym synkiem trochę przesadziłem ,ale mam nerwowy dzień i niestety później odbija to się także na forum...

Tomek18 27-05-2007 14:07

Powiem tylko , że o guardach możesz na tym lvlu tylko pomarzyć jeśli nie umiesz odpowiednio manewrować , a jeśli umiesz i tak możesz bardzo łatwo paść gdy cię te krasnale trapnom. A co do tej kłótni , może zrobimy oddzielny temat?

ripper 27-05-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 1451594)
Tylko spójrz ile jest topicó takich jak moich.Nawet niektóre jeszcze bardziej łamią regulamin i jakoś nie są usuwane ;/ ,więc ...

Może z tym synkiem trochę przesadziłem ,ale mam nerwowy dzień i niestety później odbija to się także na forum...

To, że inni łamią regulamin bezkarnie, nie upoważnia cię do robienia tego samego - to po pierwsze. Po drugie - nie sądzę, by twój zły dzień kogokolwiek obchodził. A teraz zapoznaj się z kolegą Szukajem.

KrEmAs KAc 27-05-2007 16:21

Polecam Guardy i Solidery ja na 87 Distance expilem i nie trzeba biegać po bolce:)

Erytreja 27-05-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 1451594)

Jestes bardzo inteligentny(IQ masz z 54), spamujesz bo inni spamuja, i nie mozesz byc lepszy...Masz przyklejony temat i kup se mózg

Kup.Se.Musk 27-05-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erytreja (Post 1453285)
Jestes bardzo inteligentny(IQ masz z 54), spamujesz bo inni spamuja, i nie mozesz byc lepszy...Masz przyklejony temat i kup se mózg

Dlaczego mnie oceniasz jak nawet mnie nie znasz?Kto tu próbuje być lepszym i spamuje?Człowieku weź spójrz najpierw na siebie ,a następnie oceniaj innych."W cudzym oku drzazgę widzisz ,ale w swoim belki nie".Zakończmy tą kłótnię.

Proszę jeszcze raz o konstruktywne odpowiedzi gdzie mógłbym przyjemnie poexpić.Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33.