![]() |
Paladyn-20 lvl 70 dist.
Witam.
Niedługo wbije 70 dista i 20 lvl.Mam kilka pytań. 1.Gdzie expić paladynem na 20 lvl z distem 70? 2.Używać Bow czy Crossbow? Chciałbym zbierać z loot bagów sporo kasy.Przy czym expe powininen być dosyć dobry.Gram na świecie non-pvp.Chciałbym także ,aby było małe ryzyko śmierci.Myślałem o guardach,soldach i minotwalin?Coś innego byście poradzili? Moje eq:Blue Robe,Devil Helmet,Crocodile Boots,Scarf,Plate Legs i dodatkowy Obsidian Knife.Niestety nie mam Pacca. |
moze beholdery ;PP??
|
Ja ci polecam Guardy.
Exp tam masz 17-25k/h. Loot masz zajebisty! p0zdr0;) PS: obojętnie w której kopalni, ale najlepiej z boltów. |
Beho dla palla sa super, i loot fajny, polecam fibule.
|
@topicoso
osobiscie polecam A) guardy z xbowa
B)beho C) dragi z blokerem (malo expa ale loot fajny z blokerem lvl 20+ nie wiecej jak 3 ihy pojda na draga) |
ihy? chyba pomyliles z uhami.
|
Cytuj:
|
na 20 lev / 65 discie (boh, b-robe itp.) przezyję i czy będę spokojnie expić na dwarfach guardach?
|
Cytuj:
|
A ja powiem tyle:
Nie karmić trolla! JEST JUŻ TEMAT O EXPIENIU! Przeczytaj sobie te dwa posty: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10383 I nie spamuj tylko czytaj przyklejone tematy. Gremlin dotrzymuj słowa ; d 30 dniowy ban czeka ^^ |
Cytuj:
I dużo traperów jeszcze można znaleźć :evul: topic. Na Guardach może spoko śmigać ( ?? słoneczko ?? ) |
Cytuj:
Dzięki za odpowiedzi ,lecz mam pytanie jak to jest z tym beho.Przecież wali z dystansu ,a loot ,aż takie dobry nie jest.Naprawdę tak warto na niego pójść? Co do tematu to zapomniałem dopisać ,że proszę o konstruktywne odpowiedzi ,a nie typu "guardy lepsze". Pozdrawiam |
Jest przyklejony temat pt. Gdzie expić ze skillami xx/xx~
|
@Kup.Se.Musk - przyda ci się ;/
Jeśli to dla ciebie takie trudne to może ci wkleje tego posta, bo widzę, że polska młodzież jest tak inteligentna jak moje trampki ; /. Cytuj:
Pan @up podał linka do odpowiedniego tematu... jak dla mnie to temat jest zamknięty. Nie karmcie już trolla to nie będzie spamu na forum. Sami jesteśmy sobie winni. I jeszcze coś - trochę kultury "syneczku" ;/ No i na koniec - lepiej sam się naucz czytać, a nie pouczaj innych. @down No w sumie racja, ale po co dodatkowo spamować skoro można wszystko zawrzeć w jednym temacie. Tak szczerze mówiąc to przydałby się nowy topic o tym expieniu, bo tamten już znoobiony strasznie. |
Tylko spójrz ile jest topicó takich jak moich.Nawet niektóre jeszcze bardziej łamią regulamin i jakoś nie są usuwane ;/ ,więc ...
Może z tym synkiem trochę przesadziłem ,ale mam nerwowy dzień i niestety później odbija to się także na forum... |
Powiem tylko , że o guardach możesz na tym lvlu tylko pomarzyć jeśli nie umiesz odpowiednio manewrować , a jeśli umiesz i tak możesz bardzo łatwo paść gdy cię te krasnale trapnom. A co do tej kłótni , może zrobimy oddzielny temat?
|
Cytuj:
|
Polecam Guardy i Solidery ja na 87 Distance expilem i nie trzeba biegać po bolce:)
|
Cytuj:
Jestes bardzo inteligentny(IQ masz z 54), spamujesz bo inni spamuja, i nie mozesz byc lepszy...Masz przyklejony temat i kup se mózg |
Cytuj:
Dlaczego mnie oceniasz jak nawet mnie nie znasz?Kto tu próbuje być lepszym i spamuje?Człowieku weź spójrz najpierw na siebie ,a następnie oceniaj innych."W cudzym oku drzazgę widzisz ,ale w swoim belki nie".Zakończmy tą kłótnię. Proszę jeszcze raz o konstruktywne odpowiedzi gdzie mógłbym przyjemnie poexpić.Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |