![]() |
Muzyka do Filmu
Witam !
mam taką prośbe , ponieważ potrzebuje muzyczki do filmu mogli byscie dac jakies fajne tytuly piosenek ? (spokojnych) , (smutnych) z gory dziekuje i przepraszam ze wybralem zly dzial |
Jakbyś coś więcej o filmiku powiedział, to może bym się wysilił a tak nie znając tematyki filmu to...
|
do smutnych:
System of a Down-Deer Dance System of a Down-Jet Pilot System of a Down-Bounce Drownig Pool-Let the bodies hit the floor Katatonia-Ghost of the sun In Flames-wszystkie tytuły [/ironia] Zacznij szukać bo takich tematów było 100+ZIĄ! @down hahah prosze: * |
Cytuj:
|
@up. po tych tytulach jest "/ironia"
posluchaj sobie jednej z tych piosenek i zobaczysz czy sa one rzeczywiscie "smutne" a ty mu jescze podziekowales x-D uhuae |
Carmina Burana~Fortuna
Nightwish-duzo piosenek moze byc Hail and Kill-Manowar |
Cytuj:
|
Frou Frou - Holding Out of Hero
Guano Apes - Break The Line <- Bardzo spokojne xDDD Red Hot Chilly Peppers - Californiacation - Naprwdę piekna piosenka :) Polecam, spokojna. |
HIM-join me
Slipknot-vermilion part 2 Moonspell-loona 8o |
Etoric cos napisal, a oni nadal go nasladuja...
Etoric, jestes slawny! |
Polecam tytułową piosenkę z SoundTracku Gladiatora.
|
muzyka koncowa: Norbi-kobiety sa gorace xDDDDDDDDD
|
Disturbed - Conflict
|
r kelly - the worlds greatest
Slipknot - the nameless - miazdzy sutki a jak bys jeszcze odpowiednio obrazy do muzyki zgral to wszystkie dziwky na dzielni sa twoje ; d metalica - st anger no i jeszcze kawalek z soundtracku z filmu requiem for a dream(swoja droga polecam : - ) ),ostatnio podlozono ja do reklamy telewizyjnej 'Dziennika'(dokonczone slowo, niedopowiedziane slowo itp itd) a jak nie boisz sie wyzwan to kaliber 44 - moja obawa : - D @edit up/\ przypomniales mi Disturbed - down with the sickness, oraz stupify down\/ juz widze jaka zrobi furore z kawalkiem th ; d |
Witam
1.Europe - The Final Countdown 2. My Chemical Romance - każda ale jednak stawiam na - I Don't love you 3.Dżem - List do M 4.Tokio Hotel - Rette Mich 5.Good Charlotte - We Belive , Hold On 6.Billy Talent - Surrender I to na tyle , Pozdro:) |
Nightwish - Higher than hope
Nightwish - Angels fall first (imho 'smutna') Bob Marley - No woman no cry Bob Marley - Red red wine Hemp Gru - Nienawiść B) P.S. - Z tą ostatnią to żartuję :D Ale 4 pierwsze jak najbardziej spokojne... smutna tylko 1 :) |
można dodać, że jeżeli chcesz zrobić jakiś gówniany film-nieudane lurowanie, lamerskie złożenie się, ynteresująca rozmowa pod depo- to można zasugerować się panem BafiAndDracon(;
|
Kawalki Dope dobrze pasuja do filmow szczegolnie Die MF albo Take your best shot
|
Nightiwh and of all hope- dobre do pk.
Pendulum&freestyles Fasten Your Sealbelts-dobre do pk. |
Cytuj:
haha a twoj podpis to tylko 700kb:< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |