![]() |
bardzo rzadko????
czy naprawde dwarfen ring wypada bardzo rzadko z dwarfa??? przeczytalem na tibia.pl i kcialem go zdobyc... wypadl mi z 3 dwarfa ktorego zabilem w zyciu...jak to jest??? czy to ja mam takie szczescie czy wam tez wypadlo cos (o czym na tibia.pl bylo napisane "bardzo rzadko") bardzo szybko???
|
No masz poprostu szczescie:)
|
Heh miałeś szczęście jak tam samo wczoraj w 4 valkiri miałem plate armora ;)
Niestety zginołem i poszedl sie pasać p armor ale olać :P |
Ja w dwarfach nie mialem ani razy piercienia chociasz zabilem ich bardzo duzo Za to w pierwszej valkirii jaka zabilem byla plate armor. Do tej pory ją mam :D
|
Ja niedawno wchodzę sobie do kopalni , zabijam pierwszego krasnala i ...
wypada mi dworfen ring ... Niestety poszedłem pomóc koledze i zabiły mnie huntery ... No i ring poszedł się *** .... Ale nie wiedziałem , że dworfen ring jest taki rzadki ... Do tej pory myślałem , że wypada w miarę często ... A jakoś na tibii.pl dworfa nie sprawdzalem ... A tu taka niespodzianka .... |
na rooku zabijajac ostatniego trolla dostalem silver ringa. moj kumpel po raz pierwszy poszedl na dle i wypadl mu dsm... a dwarven ring wypada duzo czesciej niz dsm... po raz pierwszy poszedl na demony i wypadla mu shield of the mastermind... dzisiaj na 10 lvl knightem spotkal gsa i gejomancjera... nic dodac nic ujac...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |