![]() |
Jakie miasto najbardziej lubisz dla Facc?
Nazwa sondy mówi sama za siebie :) Proszę o komentarz (dlaczego wybrałeś/aś to miasto a nie inne)
|
Mam residence w Carlin ale zamierzam zrobić już w Ab i dla mnie Ab jest bardzo dobre dla knightów:
* Skillowanie na trollach * Blizko dobrych eXpowisk *AB jest zajebiste bo jak na zamku zbierasz loot to duzo kasy masz od NPC :cup: |
Lubie ab'dendriel bo tam nie jest SYF i nie trzeba "grabiami odsuwać śmieci".
No i oczywiście dlatego, że te miasto to żywa natura w porównaniu do innych miast. |
Może zagłosujesz?
Zagłosuj :P
|
głos na Abdendriel najspokojniejsze miasto :)
|
@up
Skasuj jeden Post. @Topic Kazordoon. Miasto moim zdaniem najbardziej towarzyskie poznaję tam mnóstwo ludzi. Czasem poprostu stoję przed dp i gadam z ludźmi i poznaję kumpli (kumpele też :P). Pozatym dobrze się expi na Dwarfach!! Kazo wymiata! B) |
Ja lubie Carlin bo tam wiecznie pełno trupów :D
|
Thais! Stolica tibii :P
|
Sam nie wiem jakie lubie, moze ktos mi powiedziec jakie najlepsze miasto dla knighta na non-pvp? z gory dzieki :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajne jest thais bo nie daleko cyce i fibula ale na non pvp wiecznie zajęte. ANKRAHMUN ROX :) |
Kazo rox
Carlin sux (za duzo noobow) |
Ab'dedndriel jest cool blisko do expowisk,blisko do carlin po czary dla knighta :miecz:
|
Carlin:
-blisko do kopalni -niedaleko ghoustland -fajny skill na rotach nad demoną -no i...lubie to miasto "pelne nubkow" xD |
Ab'dendriel
Ab rox ;) blisko na zamek (kasa) blisko na exp ... Bajka dla knighta ;] Duzo miejsc do skillowania itp...:evul:
|
Rookguard
PLUSY: -super expowiska -durzo ludzi -morzna zebrac oraz sie noobic bez konsekfencji -morzna krasc looooooooooooooooootbagi MINUSY: -kiedy jakis 20 lvl (pewnie noob nie wie co to main, A JA WIEM!!!!!!) byl w pokoju minotauruw pokazal taka fajna zbroje niebieska nie znam nazwy ale chyba china armor czy czus, gdy probowalem go wziasc on mnie bloknal i zaatakowaly mnie 3 minosy ;(;(;(;( -normalny czlowiek mósi wyjsc z rookguardu na usmym llvl -nie morzna rzebrac o super itemy ;( PS. mam jurz 19 lvl!!:cup::cup::cup:;););)B)B)B):]:( |
@up
prowokacja ? ironia ? @do niektórych : [quote]* Blizko dobrych eXpowisk *AB jest zajebiste bo jak na zamku zbierasz loot to duzo kasy masz od NPC "[quote\] hmmm... czy tam nie powinno być "blisko" inni npc (inne miasta) też kupują różne rzeczy pozatym... nie musisz mieszkac w ab zeby tam expic -.-" [quote]Lubie ab'dendriel bo tam nie jest SYF i nie trzeba "grabiami odsuwać śmieci". [quote/] yy... zamiast "bo tam nie jest syf" nie powinno być "tam nie ma syfu"? [quote]Ab'dedndriel jest cool blisko do expowisk,blisko do carlin po czary dla knighta [quote/] taa.... a w innych miastach jest daaaaaaaaleeeeko od różnych spawnów ... i też nie ma npc, którzy selluja czary dla knighta ? @toppic ank ;p |
Carlin bo ghostland
bo senja ;) bo noobki:D bo jest gdzie pekować:evul: bo jest najlepsze :p |
@Zbujca
nie wyszlo ci troche ;) "mósi" <<-- z tym to juz przesadziles xD |
Carlin-masa noobkow, zawsze zapchane dp, aby poexpic trzeba plynac na ice islands.
Ab-poza Elvenbane nie ma w okolicy zadnych ciekawych expowisk, ale jakos daze to miasto sentymentem. Mam tam zameldowane wszystkie chary i trzymam swoje nipotrzebne graty. Kazz-Nie sprzedaja czarow dla druta ;( . Bardzo dlugo idzie sie do miasta, jak i z niego wychodzi. W okolicy tylko krasnoludy. Thais-zanoobiona stolica, z zawsze wybitym spawnem cycow. Venore-roty, Shadowthore, Bh... Idealny exp, tylko ten fetor dochodzacy z bagien. Moze nie moje ulubione miasto, ale na pewno najlepsze. Co zostalo nie obrzucone blotem? Rookgaard! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |