![]() |
Czy dobrze na tym wyjde?
A wiec tak: mam takie pytanie: czy dobrze bym na tym wyszedł jakbym zrobił przypu¶ćmy sorca 30-33 lvl, zebym juz mogl monki robic i fe z ktorymi bym sobie poszedl na pk i tym sorkiem pozbieral kase i speary a a potem bym zrobil palla na tym samym swiecie (mam na mysli normalne pvp i chyba wybiore Lunare) tylko, ze na innym koncie i potem all bym przelozyl z sorca na palla i by bylo wszystko wg mnie OK. Ale jest jeszcze inna opcja. Jesli by za jakies 1-2 miesiace wyszedl nowy serwer pvp to bym zagral i oczywiscie pacc i tutaj moje drugie pytanie dla was ktos wie kiedy taki serwer wyjdzie? :);)
|
Cytuj:
|
Nie zabardzo rozumiem, poprostu chcesz zrobic sorca pk i potem oddac itemy z pk na palka na innym koncie... i nad czym tutaj sie zastanawiac? Jak na tym wyjdziesz zalezy tylko od Ciebie. Uda Ci sie speczyc kilka gosci moze poleci cos dobrego to sie bedziesz cieszyl. A co do nowych swiatow, tego nikt nie wie, dopiero czas pokaze.
|
Cytuj:
|
Wypa¶ć to ty możesz dobrze na zdjęciu :).Wiesz co, zanim zrobisz tego Sorca na PKowanie zarobisz 2 razy więcej Pallem. A wpa¶ć ci może jaki¶ H- Lvl i masz po loocie całym.
|
Omg
Cytuj:
A co do innych to: Ale bez kasy pallem na poczatku jest nieco trudno. Spiry z rooga ile wyniesiesz? ~7 i potem co? jakie eq: zalatwie scale arma soldier helmet brassy legi... dwarvenke sie jakos wyniesie z soldkow, a tak jakbym no juz niech bedzie zrobil ten 27lvl (juz tego 30 nie robilbym) to zobacz: eq p legi bohy crus helmet blue robe (do trenu dwarvenka) jescze 10k z dezerta na przyszlosc na ammu i jakies mf/runy i jescze bym se kolege poprosil ktory skonczyl grac w tibie zeby wszedl summnol 2 monki poszlibysmy w jakies zadupie- znam pare dobrych- i se ladnie jade na 2 monkach prze jedna noc do 60 moze by dalo rade. Jak nie to reszta na drugi dzien. I potem exp... a tak to jeszcze bym sie musial starac o jakies itemy<blee> Ostatnim Wyjsciem Kasa Na allegro;( |
Cytuj:
1) kupywanie kasy na allegro ... to trzeba miec nasrane po kiego? ale wkoncu ktos musi ^^ |
Ja mysle ze nie masz po co bic takiego lvla,tylko odrazu se kup kase na allegro,zrob palka i tyle :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |