![]() |
Dzieci Neo
|
Denerwuje mnie takie głupie stwierdzenie X(
Człowieku ty myślisz że wszyscy użytkownicy Neostrady to dzieci nie mające 15 lat? |
tak sie tylko mowi, i wyluzuj
|
Nie wytrzymałeś i musiałeś pokazać swoją patologiczną rodzinę ? (pewnie sam ma neo)
|
Śmiać się czy płakać?
|
Ja też mam neo i już uważasz mnie za dziecko neo?
|
@up
Tak. Znaki |
To już było, mam w podpisie od jakiegoś czasu... i dla mnie to dzieci NEO -określenie które mówi że dzieci mają głupie, debilne wręcz pomysły żeby zaimponować rówieśniką dzieckiem NEO może być również 78 letni staruszek z stwardnieniem rozsianym.
|
Tak sam mam Neostradę i wcale nie czuje się gorszy.
Powiedzcie np. dzieci Wrocławia i przyklejcie jakieś śmieszne zdjęcie,zobaczymy wtedy jaka będzie odezwa ludzi z Wrocławia (dałem tylko przykład,jeśli ktoś jest rzeczywiście z Wrocławia to sory:)) @topic Film oglądałem z pół roku temu i nie różni nie niczym od innych filmów z ludźmi którzy nie mając nic do roboty kręcą film ;) |
Cytuj:
|
^^
Co do filmiku to jest zajebisty ale już troche stary
A co do reszty jak nie wiecie co to dzieci neo to po huj piszecie. To określenie jest osób które spamują (wykorzystując zmienne ip w neo) i blokując w ten sposób fora itp. |
Dokładnie, i wogule nie wiem po co tyle krzyku ^^
@Jesli obraziłem tych co mają neostrade to bardzo przepraszam @ Ja mam chello ;D |
"Dziecko Neostrady"
Zawsze mi się to kojarzyło z dzieckiem, które przesiaduje całymi dniami i nocami na komputerze, itd. Mylę się? |
informacja zaczerpnięta z
Cytuj:
Ukryty tekst:
pozyżej macie wytłumaczenie ;D |
...mi się to kojarzy z osobą która przeszkadza innym nie ponosząc konsekwencji (czyt. dynamiczne IP)
|
@up
Tak, tylko trzeba dodac ze jeszcze atakuja oni fora internetowe itp spamujac i robiac mase bledow ortograficznych. @damjack Skoro nie wiesz o co mi chodzilo, to po co sie wypowiadasz? |
Każdy ma różne pojęcia na określenie "Dziecko Neo" wystarczy wszystko połączyć i mamy nową regułkę.
Wkurza mnie też to jak ludzie rozlatują to twierdzenie na prawo i lewo "Omfg ale z niego dziecko NEO wtf ?" Uważam że, ten filmik prezentuje dwóch 12-latków ? Którzy chcąc być śmieszni robią ten film... może to ich sposób na odreagowanie stresu kto wie ? mnie odstresowuje wąchanie poduszek... |
|
Cytuj:
|
Za kare na forum powinni zrobić takie coś ze filmy tylko na RS i zobaczymy kto kogo wyśmieje ... no chyba ze ktoś ma premium >.>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |