![]() |
WAR!!! KYHOMG vs NF
Tak jak w temacie...... mamy nową wojnę więc piszcie tu o niej:D
|
Jak dla mnie to jest dobra sytuacja. Wszystko troche stanialo, a UH'y sprzedaje teraz po 5 min :)
Sam bezposrednio nie wezme udzialu bo zbyt maly lev wiec ja widze w tym same plusy. |
Widzisz same plusy chyba jako kupujący... Jednak osoba, która sprzedaje nie widzi w tym plusa żadnego. Niech ta wojna się lepiej skończy, oby jedna ze stron wygrała :]
// Z tego co wiem jest juz ofiara wojny, nie bierze udzialu po zadnej stronie ale KYHOMG zabili Wildman'Knight 'a :/ |
Yyy no jedna napewno wygra, bo obie raczej wygrac niemoga ;D
|
Mogliby jezeli zawarliby sojusz w co raczej watpie :P
|
Kataruso, Masoj, Zylius - piach :D
|
Huhu zaś No Fear się wkopało, i tyle z tego będzie, że pewnie znowu dostaną. Noo.. Ostatnio w sumie się zmobilizowali, ale nowi w No Fear pewno baty dostaną. NF do boju! :D
|
Dobrze jest jak na serwie sa 2 mocne gildie, zeby nie bylo PA na kazdym kroku.
|
Teraz w NF są same nooby , wiec watpie ze cos zdzialaja...
|
Będzie "ciekawie" i nieraz coś co wygląda na z góry przegraną sprawę po głębszym spojrzeniu, już tak nie wygląda.. ;)
~up A odnośnie samych noobów w NF... mógłbym się z Tobą sprzeczać o to.. zdziwisz się lekko.. |
0:2 dla KYHOMG
Padł: Kataruso, Masoj Hunett :/ |
Cytuj:
|
Tetro padł przed chwilą , ładny mass log . Padł w drodze do statku na Edron.
|
Cytuj:
Nie będę się wyrażał za kim jestem, denerwuje mnie trochę to, że KYHOMG bawi się w Mass logi zamiast stoczyć ładny Open Battle. Jeżeli jesteś nowym ownerem Abo to teraz wrzucasz na NF, a za kawałek czasu będziesz z połową ludzi z NF w jakiejś nowej Gildii po wojnie... Wszyscy czekają na OB i jakieś filmy z niego :P |
Cytuj:
|
on Myslal ze to abo? omfg hahahaahha trzymajcie mnie;< haha xD:baby::baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiesz Abo się sprzedał, więc równie dobrze każdy mógłby być jego ownerem. Np. jakiś Polak mógłby go zakupić jakby mieszkał w Szwecji. Różne cuda się zdarzają... I napisałem "Jeżeli", żeby ludzie tacy jak Wy się nie czepiali :|
|
Spoko Abo nw owner od 146 ? lvl. To chyba nimozxliwe zeby taki RETARD nim gral ,wiec jedbnak to jest powod powod smiechu..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |