![]() |
Askara Player Killing
Witam,
Zapraszam na obejrzenie filmow z Askara jak pkujemy :) Srednia naszych lvl to 25 Part I - http://www.youtube.com/watch?v=zrTaDy9QP38 Part II - http://www.youtube.com/watch?v=7E_Ma6PEpcg :cup: |
No nice, ładne fragi... 9/10
Tylko mp3 - nie moje klimaty ;( ;D |
aff
Ziomek dajesz te linki wszedzie i sie tym jarasz jak nie wiem co daj spokoj kazdy obejrzal skomentowal i tyle....
|
Cytuj:
|
grać po to, aby psuć życie innym O_o nie lepiej pojeździć na rowerze? są inne metody leczenia własnych kompleksów =]
|
nice frags:D
@up kazdy leczy jak moze:) |
Rozumiem, że jak ktoś cię zabije w Tibii to psuje ci życie...
W takim wypadku, moim zdaniem to ty masz kompleksy i leczysz je grając w Tibie. Każda porażka w Tibii denerwuje cię, nie wiem co masz za problem w tym, może po każdym dedzie w*****a cię to, że w rl chujowo i w Tibii też. A pekowanie to moim zdaniem sposób na nudę a nie metoda leczenia własnych kompleksów, i pisząc że to psucie życia innym to raczej wyszło na to, że ty masz komlpeksy w rl. |
Cytuj:
|
Hmmm... I widać, że ty bardzo dużo wiesz o tych PK, skoro pisałaś, że oni mają kompleksy. Jakoś jak ja padne, to nie jestem ani smutny, ani niezadowolony. I jak nie podoba ci się PK to idź na non-pvp, światy pvp są stworzone z wiedzą i świadomością, że jedno będą pekować, inni ginąć z ich ręki, taka natura rzeczy.
I każdego bawi co innego, ciebie granie w bierki, innych pekowanie, jeszcze innych chodzenie do szkoły. Skoro mówisz, że sie nie przejmujesz, a z twojego posta wynika, że albo wiesz co czuje niemal każdy inny tibijczyk, albo sama to odczuwasz, ale wstyd ci się do tego przyznać. A jeśli chodzi o pekowanie to ja nie pekuje, mam swojego palka, mam swoją wojnę, nie zabijam niewinnych - bo mi sie nie chce. A jak mi sie zachce to zabije :) |
Cytuj:
bo ja nie ,mnie to nawet bawi ,a simsy i tibia to tylko gry |
moze to tylko gra ale czas jaki poswiecasz aby rozwinac swoja postac jest prawdziwy O_o a co do non-pvp to tam sie nie da grac -.-' ks, zajmowanie spawnow itp ><
|
Cytuj:
Kazdego bawi co innego :) Bierz przyklad z Korzen Mastera :P ten to byl kozak 3 razy po nas byl! (tylko za 3 razem uciekl :P) :baby: |
Cytuj:
Świat pvp nie jest stworzony z myślą o random pk. Zabijanie ludzi bez przyczyny, w grze Tibia, która dla niektórych jest naprawde czymś ważnym (nie dla mnie) jest totalnym chamstem... po co psuć świat? |
padłem na wojnie wczoraj, i uwierz mi albo nie, nie płakałem, nawet sie śmiałem z tego, a nawet cieszyłem bo moja śmierć za śmierć lidera wrogiej gildii =]
|
Gratz
Wielkie gratz wam juz dawno nie widzialem takiego fajnego pk xD
|
@Igrexou
Jak sam powiedziales, padles na wojnie-i twoj ded przyczynil sie do jakiegos tam sukcesu (nie bede wnikal czy to wielkie zwyciestwo czy nie bo nie o to tu chodzi). To nie to samo, to random pkowanie. Niektorzy nie potrafia zrozumiec, ze maja do czynienie a innymi ludzi ktorzy wkladaja w ta gre swoj czas. Po co psuc community? |
noob pk lol
|
Mnie pk cieszy ba nawet bawi:D Ale sam nie widze nic ciekawego w padaniu starta expa itemow itd. Czy to jest fajnie stracic czas. Expiles pare godzin i co padlem i te pare godzin w tyl jestes i teraz to odrabiaj a tak to juz mogles wbic lvl. Wiec ja nie pkuje nikogo.A jak ktos sie chce pobawic w pk to niech idzie na dolere albo inne servery pvp-enfo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |