![]() |
teletubisie-homoseksulalne?!
Wlasnie tak jak w temacie dzis na programie ''TVN'' w programie ''FAKTY'' zostal poruszony temat o teletubosiach wg rzecznika praw dziecka teletubisiowa ''czerwona torebka u fioletowego teletubisia moze oznaczac homoseksualizm co moze spowodowac urazy u mlodszych'' rozmawia rzecznik ochrony dziecka Ewa Sowinska z marszalkiem sejmu Ludwikiem Dornem
''Moze jeszcze sprawdzimy smurfy?'' odpowiada Kluzik-Rozstkowska. To niewiarygodne jakie tematy sa poruszane w rzadzie. Elite stronghold-Tibia.pl Prosze o powazne posty na ten temat i dizekuje za uwage. |
|
IMO żałosne.
Homoseksualiści nie robią nikomu żadnej krzywdy, to ich rzecz, jaką płeć wolą. Down: OWN3D |
Oglądnijcie sobie to http://www.maxior.pl/?p=index&id=56807&8
|
<odswiezam>
|
Cytuj:
To jakaś propaganda. TINKY WINKY NA PREZYDENTA! |
Ci idioci w rządzie mają obsesję... Spalić ich na stosie w imię metalu.
|
Banda jełopów. Jeszcze dzieciom bajki chcą zabrać. Za jakiś czas wypuszczą w ulicę bojówki w stylu "ZOMO" i będzie trzeba uważać na każde mrugnięcie oka bo jeszcze "kaczorowe bojówki" stwierdzą, że miało podtekst homoseksualny. Wtedy spałują i do pierdla! A co! Jak się bawić to się bawić! ; P
|
Heidar, heretyku, idź się schowaj!
SPALIĆ TELETUBISIE, tą plugawą, homoseksualną żydogejokomunomasonerię, w imię jedynej słusznej polskiej patriotycznej demokratycznej władzy! @down: jaka ironia? ;o? =PPP |
Cytuj:
Przecież małe dzieci nawet nie wiedzą o co chodzi, a już wielka afera, bo teletubiś drugiego połaskotał.... Przecież ten zółty (Lala ; d) się tylko zaśmiał, a oni już: "Ale homo! TT do domu." Zamiast zająć się panami z Samoobrony to oni martwią się o psychikę 4-5-latków , którzy w momencie kiedy będą zdawać sobie sprawę z tego co owy film obrazował już dawno o nim zapomną. @up Dobra ironia ; d, nawet bardzo dobra :D |
Cytuj:
Więc to nie "Ci idioci w rządzie", tylko p. Sowińska. Ale i tak n/c dla całej sytuacji. |
Teletubisie czy homotubisie, odmóżdżają tak samo. Zamiast uczyć dzieciaki przykrej prawdy, że wychodząc na ulicę powinny bać się setek pedofili/morderców/złodziei/sadystów chodzących wolno po ulicach, wciska im się kity, że świat jest jak u teletubisiów... rotfl, zaraz ktoś nieczuły na ironię mnie pojedzie... >.>
Cytuj:
|
Homotubisie
Głupota głupota i jeszcze raz głupota pani sowińska musi być naprawdę zboczona żeby teletubisie kojarzyły się jej z homosiami.
Myślałem że pękne ze śmiechu oglądajac :D:D:D:D |
Wy sie smiejecie, a ja zawsze uwazalem, ze Teletubisie sa podejrzane...
|
|
Przecież to jest chore. Kilku roczne dziecko przecież nie będzie zwracało uwagi na gównianą torebkę, czy seksualizm TT, albo nawet ich płeć. Ta debilna bajka ma być przyjemnością dla dzieci...
|
Ludzie to nie maja sie czym zajmowac... Zwlaszcza polski rzad.
Ale kiedys to juz bylo... Ale nie, ze promoja homoseksualizm (notabene jak mozna to promowac? albo sie jest albo nie, nie ma nawracania...) tylko ze fioletowy jest trans. A dlaczego? Nosi torebke, spodniczki, ma meskie imie i trojkacik nad glowa... Ludzie... Wiem, ze to odmozdza, ale przynajmniej jest ciekawsze niz relacje z polskiego rzadu. Przynajmniej jest sie z czego posmiac ;). |
Od zawsze wiedziałem, że Tygrysek jest zboczeńcem... Tylko bzykanie mu w głowie i nic więcej...
Powiem tak, na debilne pomysły rządu postanowiłem się nie wypowiadać, bo po prostu brak mi odpowiednich i cenzuralnych słów by to skrytykować... |
Powołać komisję śledczą, która zbada, czy Pszczółka Maja z Guciem bzykali (się) razem! Ole!
|
uczcie sie jezykow i wyjezdzajcie do normalnych krajow zyc jak ludzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |