Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Problemy Kazordoon'u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131432)

Laiden-eN 29-05-2007 16:40

Problemy Kazordoon'u

W Kazordoon znów problem z "siejnik'ami"
tym razem ponownie działają jako gildia składająca sie z pk'erów
ich gildia nazywa sie "Policja" i znów terroryzują mieszkańców Kazordoon'u
wzywam do walki przeciwko "Policji"...

narazie nieznam ofiar ich przemocy
gdy ktoś wie coś na ten temat prosze pisać, a także prosze o pomoc!

Marianos 29-05-2007 17:24

Na Elysii nikt ich nie powstrzymał, więc tutaj pewnie będzie tak samo.

Inz 30-05-2007 20:05

@up
Srry, oni są skończeni...

Midarth 19-06-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inz (Post 1457675)
@up

Bo sami odeszliśmy, a mimo to każdy 2 razy się zastanowi nim do kazo wejdzie i po 1,5 roku nadal jestem w stanie wyjebać każdego kto ma 30-40 lvli więcej z kopalni.

LaresCotton 22-06-2007 19:25

Cytuj:

@up

Killed Mavadoni at Level 149 ok

to tylko poczatek ;D pamietaj ze zaczynaja sie wakacje i mozemy sie logowac kiedy nam sie podoba

hail siejnik
hail policja

elmo_us 22-06-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 1495684)
Bo sami odeszliśmy, a mimo to każdy 2 razy się zastanowi nim do kazo wejdzie i po 1,5 roku nadal jestem w stanie wyjebać każdego kto ma 30-40 lvli więcej z kopalni.

Takie grupy jak sjenik moga zrobic naprawde duzo (Mavadoni Anubis woman etc.) sa to male zorganizowane grupy ktore robia tylko i wylacznie sneak ataki a potem sie ulatniaja, mozna takich zabic oczywiscie ale co z tego jak raz w tygodniu jeden z nich straci lvl. Jasne skonczycie sie kiedys, ale pewnie tylko wtedy kiedy wam sie znudzi.

Jakby nie wygladal moj post nie popieram takich grup jak Sjenik.

PS. Problemy z Kazordoon sa doslownie na kazdym swiecie bez wyjatkow [(mowie o pvp serverach) wiem sam tam pkowalem na isarze] jest to naprawde dobre miejsce do bicia ludzi. Radze sie po prostu wyprowadzic do takich miast jak Ab'dendriel/Venore/ew. Thais. Carlin odpada bo to zalazek noobostwa.

Misiuuu 22-06-2007 22:50

Cytuj:

@up

podpisałeś na siebie wyrok śmierci ;d oni wykończom każdego bez wyjątku jak będą mieć na to ochote

BingooCola 23-06-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1503267)
Takie grupy jak sjenik moga zrobic naprawde duzo (Mavadoni Anubis woman etc.) sa to male zorganizowane grupy ktore robia tylko i wylacznie sneak ataki a potem sie ulatniaja, mozna takich zabic oczywiscie ale co z tego jak raz w tygodniu jeden z nich straci lvl. Jasne skonczycie sie kiedys, ale pewnie tylko wtedy kiedy wam sie znudzi.

Jakby nie wygladal moj post nie popieram takich grup jak Sjenik.

PS. Problemy z Kazordoon sa doslownie na kazdym swiecie bez wyjatkow [(mowie o pvp serverach) wiem sam tam pkowalem na isarze] jest to naprawde dobre miejsce do bicia ludzi. Radze sie po prostu wyprowadzic do takich miast jak Ab'dendriel/Venore/ew. Thais. Carlin odpada bo to zalazek noobostwa.

Ja w prost przeciwnie popieram takie grupy ponieważ zniszczą kogo chcą :) Paru ludzi w to nie uwierzylo i doznali ich mocy na wlasnej skórze :)
hail.

elmo_us 23-06-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BingooCola (Post 1504003)
Ja w prost przeciwnie popieram takie grupy ponieważ zniszczą kogo chcą :) Paru ludzi w to nie uwierzylo i doznali ich mocy na wlasnej skórze :)
hail.

Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"

Danny Cotton 23-06-2007 03:18

[quote=elmo_us;1504059]Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"[/Qja
ja tez mam swoje zasady i jedna z nich jest to, ze jezeli ktos mnie hunci za free to nie poddaje sie i tak samo jest w tym przypadku

ps. my na aldorze chcielismy grac normalnie bez zadnych szop ale jak widac nie dalo sie ;/(nie z naszej winy)

Marian87 23-06-2007 03:26

Siejnik to legenda z Elysii :P przykro mi gracze z Aldory ale nic z tym nie zrobice:D Hail Siejnik :D wroccie czasem na elysie hehe:PP

Midarth 23-06-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1504059)
Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"

A ja na to:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kherat
Koles wez zapomnij o czyms takim jak uczucia badz litosc, dobry siejnik nie zna takich rzeczy.

Vateries 24-06-2007 17:34

jak sa tacy madrzy i maja takie evul masta pvp to niech ida na tytanie i wyzwa the Unit ;] to zobaczymy kto wygra xD

Hail Unit!

Aldruhn of Aldora 24-06-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1504059)
"Zyj i daj zyc innym"

Jezu co za kretyn.........
"(wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry)."

elmo_us 24-06-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aldruhn of Aldora (Post 1507678)
Jezu co za kretyn.........
"(wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry)."

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kretyn

Bardzo ladnie pokazujesz nam swoj poziom. Zreszta jak cala twoja wiocha.

Sakura 24-06-2007 18:58

Ja tam Sie ich nie boje nigdy mi nic nie zrbili i nigd mi nic nie zrrobia sa dnem i nie potrafia grac a jak jst inaczej neich to udowodnia :evul:

Midarth 24-06-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakura (Post 1507771)
Ja tam Sie ich nie boje nigdy mi nic nie zrbili i nigd mi nic nie zrrobia sa dnem i nie potrafia grac a jak jst inaczej neich to udowodnia :evul:

Zapomniales podpisac sie swoim nickiem, pomijajac fakt ze to co piszesz jest nieco trudne do rozczytania. Btw. nie musimy niczego nikomu udowadniac, bo wbijamy w opinie innych.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vateries;
jak sa tacy madrzy i maja takie evul masta pvp to niech ida na tytanie i wyzwa the Unit ;] to zobaczymy kto wygra xD

Hail Unit!

Kiedy widze posty takie jak ten jestem za aborcja.

Dozorca 24-06-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakura (Post 1507771)

Chyba nie muszą tego udowadniać, prostaczku z plate setem? Ciekawe czy gdybyś ujawnił swój nick, też byś był taki 'masta'? Zresztą, są filmy z ich akcjami, obejrzyj sobie, a potem komentuj-.-

2x down
No przecież to chyba logiczne że debil (nie mówię że ty nim jesteś) będzie udawał mądrego, bo po co niby mądry miał to robić?
błagam, przestańcie już pierdolić nie na temat, bo to już nudne jest-.- a czemu to ma służyć to ja nie wiem...

BingooCola 24-06-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1507726)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kretyn

Bardzo ladnie pokazujesz nam swoj poziom. Zreszta jak cala twoja wiocha.

Wiocha?Weź zamknij morde to że ty mieszkasz w jakimś ćiulstwie to nie znaczy ze konin to wiocha ;) taki mądry to powiedz mu to w twarz.Zapomnialem ze nie wychodzisz z domu bo wspierasz kolegów z gildi duchowo ueheeh :D i co moze myslisz ze ty jestes na poziomie? udajesz mądrego a robisz z siebie debila :D oby tak dalej ;*

elmo_us 24-06-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BingooCola (Post 1507932)
Wiocha?Weź zamknij morde to że ty mieszkasz w jakimś ćiulstwie to nie znaczy ze konin to wiocha ;) taki mądry to powiedz mu to w twarz.Zapomnialem ze nie wychodzisz z domu bo wspierasz kolegów z gildi duchowo ueheeh :D i co moze myslisz ze ty jestes na poziomie? udajesz mądrego a robisz z siebie debila :D oby tak dalej ;*

Jak moge robić z siebie delila udajac madrego? Wez sie zastanow czlowieku. A udawac to moge akurat debila, bo byc debilem i udawac madrego raczej jest niewykonalne.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51.