![]() |
Problemy Kazordoon'u
W Kazordoon znów problem z "siejnik'ami"
tym razem ponownie działają jako gildia składająca sie z pk'erów ich gildia nazywa sie "Policja" i znów terroryzują mieszkańców Kazordoon'u wzywam do walki przeciwko "Policji"... narazie nieznam ofiar ich przemocy gdy ktoś wie coś na ten temat prosze pisać, a także prosze o pomoc! |
Na Elysii nikt ich nie powstrzymał, więc tutaj pewnie będzie tak samo.
|
@up
Srry, oni są skończeni... |
Cytuj:
Bo sami odeszliśmy, a mimo to każdy 2 razy się zastanowi nim do kazo wejdzie i po 1,5 roku nadal jestem w stanie wyjebać każdego kto ma 30-40 lvli więcej z kopalni. |
Cytuj:
to tylko poczatek ;D pamietaj ze zaczynaja sie wakacje i mozemy sie logowac kiedy nam sie podoba hail siejnik hail policja |
Cytuj:
Jakby nie wygladal moj post nie popieram takich grup jak Sjenik. PS. Problemy z Kazordoon sa doslownie na kazdym swiecie bez wyjatkow [(mowie o pvp serverach) wiem sam tam pkowalem na isarze] jest to naprawde dobre miejsce do bicia ludzi. Radze sie po prostu wyprowadzic do takich miast jak Ab'dendriel/Venore/ew. Thais. Carlin odpada bo to zalazek noobostwa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
hail. |
Cytuj:
"Zyj i daj zyc innym" |
[quote=elmo_us;1504059]Ja zostalem wychowanyt z pewnymi wartosciami, nawet jezeli chodzi o zwykla gre (wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry).
"Zyj i daj zyc innym"[/Qja ja tez mam swoje zasady i jedna z nich jest to, ze jezeli ktos mnie hunci za free to nie poddaje sie i tak samo jest w tym przypadku ps. my na aldorze chcielismy grac normalnie bez zadnych szop ale jak widac nie dalo sie ;/(nie z naszej winy) |
Siejnik to legenda z Elysii :P przykro mi gracze z Aldory ale nic z tym nie zrobice:D Hail Siejnik :D wroccie czasem na elysie hehe:PP
|
Cytuj:
A ja na to: Cytuj:
|
jak sa tacy madrzy i maja takie evul masta pvp to niech ida na tytanie i wyzwa the Unit ;] to zobaczymy kto wygra xD
Hail Unit! |
Cytuj:
"(wiadomo, przenosimy swoja osobowosc do gry)." |
Cytuj:
Bardzo ladnie pokazujesz nam swoj poziom. Zreszta jak cala twoja wiocha. |
Ja tam Sie ich nie boje nigdy mi nic nie zrbili i nigd mi nic nie zrrobia sa dnem i nie potrafia grac a jak jst inaczej neich to udowodnia :evul:
|
Cytuj:
Cytuj:
Kiedy widze posty takie jak ten jestem za aborcja. |
Cytuj:
2x down No przecież to chyba logiczne że debil (nie mówię że ty nim jesteś) będzie udawał mądrego, bo po co niby mądry miał to robić? błagam, przestańcie już pierdolić nie na temat, bo to już nudne jest-.- a czemu to ma służyć to ja nie wiem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |