![]() |
Unikaty w Tibii
O ile dobrze mi wiadomo na każdy świat przpyada jeden Great Axe jeden Magic Longsword co do broni typu club nie jestem pewien ale chyba Thunder Hammer....wyraźcie swojąopinię na ten temat...
|
Wiekszosc unikatow jest na Antice i Premi, w pozostalych swiatach albo sa pojedyncze, albo niema wcale.
|
..
te wszystkie bronie sa z baaardzo trudny i jeszcze nieznanych questow, wiec na kazdym swiecei moga byc.. Baldore (100 sword na novej) mial dostac za osioagniecia sword of valrod czy jakos tak..
|
Cytuj:
W przypadku kilku unikatow jest jeszcze sprawa ze ludziska dostali je od GM za rozne zaslugi w grze, albo pomoc w znalezieniu powaznych bledow. |
Cytuj:
|
[/quote]
Ponoć przy reboocie map questy się respawnują. [/quote] Tak w tym masz racje! ale czy wiesz? kiedy bedzie res mapy? :] |
Zgadam sie tylko unikaty sa Antice ( bo wiadomo najstarszy server na tibi to ma te najlepsze rzeczy) i tez na premii ale są questy ale nie wiadomo czy sa do końca zrobione :P
|
Cytuj:
Przyklady itemow ktore mozna zdobyc tylko raz na serverze to (te co wiem): Demon legs Dwarvish Axe Horned Helmet Nagitana Przy nastepnej prubie albo niema nic, albo laduja sie jakies inne smieci. |
To co wymieniłeś na górze? Tylko tyle?
To skąd można na przykła wziąć Bright sword? ?( |
Bright sword posiadaj ork liderzy
|
Cytuj:
Bright sword zdaje sie jest tylko 1 w calej tibi, tak przynajmniej twierdzil koles co sie zwie Arieswar (on ma miedzy innymi Magic Long Sword). Cytuj:
Ale po co wy sie przejmujecie unikatami? Kilka ktore mozna zdobyc pochodza z questow typu zabij 4 demony na raz (niedawno ktos dal linka do screenow jak Del'Toro robia ten quest i co na koncu byla za nagroda w skrzynce). Pozatym wiekszosc tych questow jest juz rozwiazana jak tylko pojawi sie na serwerze grupka 60+ lvl ktora juz wie co i jak zrobic poniewaz grali na starszym swiecie. |
Masz zerowe szanse żeby coś takiego zdobyć.
Unikaty nie leżą na ulicach. I nie znajdziesz ich przy trupie, bo tacy co je mają, mają pewnie wysoki level i nie giną tak łatwo. Możesz tylko go odkupić wrzeszcząc o to na rynku przez kilka dni, ale: Po pierwsze chyba nikt ci go nie sprzeda Po drugie jak będzie chciał to sprzeda za takie pieniądze, że będziesz musiał napożyczać od kolesi. |
Re Up:
Takie przedmioty sa bezcenne :P nie wiem czy ktoś by ci to za 200k sprzedał nawet.. |
Z tego co wiem ostatnio Sword of Valor szedł po 500k...
|
a ja sie zapytam po kiego chuja taki temat
po 1. i tak takich unikatów raczej nie bedziesz miał po 2. bo większość z nich była do zdobycia w questacj jednorazowych lub po prostu to pic na wode i ich nie ma |
ttak niby 1 unikat na każdy świat ale możesz mi powiedzieć z kąd to wiesz ??. a może sprawdziłeś wszystkich kto co ma
|
Unikalne przedmioty dostaje sie za wykonanie questa i od gm.
|
Tylko 200k?To jakiś apsurd!!!X(
|
A teraz siępojawił nowy rare, który istniałale nikt go nie zdobył. Boots of Vitality :D.....najlepszy sposó na zdobycie raru - zrobienie go :D. Zapraszam do obejrzeniea mojego Crystal Seta. Poszukajcie na tibia.de
|
Ale aby zdobyć 500K trzeba naprawdę dłuuugo grać.
I trzeba mieć jakiś wysoki lvl i najlepsze przedmioty bo za tą kase ja bym kupił wyposażenie najlepsze chyba że bym miał najlepsze to bym wtedy kupił sworda za 500K. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |