![]() |
Xerena War - Rack Mepo died
28 sek przed SS Mastah died. Rack Mepo :D
Team: Daster Thoro 84 MS Glowr 64 MS Master Bonczek 107 MS Godzio'de crux 70 EK May 30 2007, 07:59:32 CEST Killed at Level 93 by Daster Thoro and by Glowr btw. 07:59 Rack Mepo [93]: noobs 07:59 Zulin theseius [157]: noobs And who is noob? :P Poland + Partille = WBK + OUTLAWS Movie: http://www.***********.com/174463360.html W miejscu *********** wpiszcie [speedy share] pisane razem KTO WASZYM ZDANIEM WYGRA WOJNE?? |
Moim zdaniem wojna zapowiada się ciekawie. Na początku skazałem Polaków na przegraną, a okazuje się, że potrafiom nawiązać walkę jak równy z równym. Troszke więcej zgrania i pare razy bardzo dotkliwie spuntowali by Szwedów. Zabrakło zgrania i zdecydowania ale liczy się to, że Szwedzi troche się przestraszyli (dla ułatwienia pisze Szwedzi bo oczywiście niektórzy Polacy upowiedzieli się po ich stronie .... ukłony w strone Marco Josefa -.-). Szwedzi mówią, że nie ubijają Polaków (też ułatwienie bo kilku Szwedów walczy po naszej stronie ... Hail Helluxzii) bo Ci nie expią.. A sami nie są lepsi bo ciągle gdy tylko się zalogują siedzą w pztach. Jedynie Zulin i dawny Snustorr (teraz Chamberlain) expią co można zobaczyć po liście deadów Zulinka, który padł już trzykrotnie ; - ) Jednak botuje on na żółwiach więc ubicie go nie jest dużym problemem (nie zarzucajcie mi, że go bezpodstawnie oskarżam bo parokrotnie go tam widziałem i zawsze był na bardzo widocznym bocie).
Jak zakończy się wojna czas pokaże. Ja nie kibicuje nikomu i staram się nie angażować, ponieważ uważam, że czy wygrają Polacy czy Szwedzi na Xerenie i tak się nic nie zmieni, bo przegrani pójdą na nowy serv i od czasu do czasu będą wchodzić na Xerene, zbierać się w kilkuosobowe grupki 100+leveli i będą poprostu pekowali dla zabawy... To na tyle życze powodzenia obu stronom ; P Yours Bykunn |
Padł elegancko.
Film naprawde wart obejzenia, ale gdyby nie Bonczek to gowno by zrobili:) |
Troche go walili i good ze padl .Bonczek wpadl i po zabawie
a btw:ciekawe kiedy linka podmieni :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |