![]() |
Mam duży problem pomocy!!
Witam dostalem bana a niewiem za co możecie mi powiedzieć? Wiem że coś z name lockiem ale nieiwem dokladnie o co chodzi.Popatrzcie
Date Character Type Reason Duration Sep 26 2004, 11:39 am Pchla Rykoszeta NameLock name with nonsensical letter combination pending Banishment Information Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Pchla Rykoszeta Reason: name with nonsensical letter combination Old name: Pchla Rykoszeta New name: Evil Paladyn Date: September 26, 2004, 11:39 am Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible Prosze o bardzo szybką odpowiedz. |
Name-lock
To jast ban za imie tak zwany name lock.Chociaz nie wiem czemu takie imie przeszkadzalo.Na nastepny raz staraj sie wybierac madrzejsze imiona :p
|
Reason: name with nonsensical letter combination
Powód: imię z bezsensowną kombinacją liter Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible Status: Nowe imię będzie rozpatrzone przez naszych pracowników najszybciej jak to tylko możliwe. |
Czyli mniej wiecej kiedy bede mogl juz grac?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |