Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Piosenka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131647)

Lordus Demonus 30-05-2007 22:23

Piosenka

Poszukuje piosenki, widziałem tylko teledysk, więc spróbuje go opisać. Jest to metal, teledysk jest animowany, jakiś grubas taki wielki ze swastykami na ubraniu co chce zawładnąć światem czy coś i taki kolo z kapturem z jakimiś łańcuchami go pokonuje, skacze do kosmosu i spada na niego z pięścią. Jak mu przywalił to pełno kasy z niego wyleciało. Dzieje się to w mieście. Jak wiecie to gadajcie ;p

..::QRAS::.. 30-05-2007 22:26

aaaa wiem o co ci chodzi , sam nie pamietam tytulu lecz to jest przerobka starej wersji ;pp
i jak z pamieci pamietam to muza tak leciala " This is the world we living , ooou " xD (staralem sie)

Nosferatu 30-05-2007 23:24

kojarzy to ale ni cholery nie moge przypomniec sobie co to

Heidar 30-05-2007 23:27

Disturbed - Land Of Confusion. I to nie jest metal tylko hard rock.

Dan the Automator 30-05-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lordus Demonus (Post 1458081)
Poszukuje piosenki, widziałem tylko teledysk, więc spróbuje go opisać. Jest to metal, teledysk jest animowany, jakiś grubas taki wielki ze swastykami na ubraniu co chce zawładnąć światem czy coś i taki kolo z kapturem z jakimiś łańcuchami go pokonuje, skacze do kosmosu i spada na niego z pięścią. Jak mu przywalił to pełno kasy z niego wyleciało. Dzieje się to w mieście. Jak wiecie to gadajcie ;p

Ło boze, jaki placzliwy klip. A biednych ludzi i cierpiacych zwierzat tam nie ma?

Vil 30-05-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo (Post 1458172)
A biednych ludzi i cierpiacych zwierzat tam nie ma?

Biedni ludzie sa, a zwierzeta cierpia ze ich tam nie ma.

Bastash 31-05-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1458091)
i jak z pamieci pamietam to muza tak leciala " This is the world we living , ooou " xD (staralem sie)

Nie, żebym się czepiał, ale ten tekst to chyba z jakiejś piosenki Alcazar jest, czy czegoś w podobnym tonie.

Kajulec 31-05-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1458237)
Nie, żebym się czepiał, ale ten tekst to chyba z jakiejś piosenki Alcazar jest, czy czegoś w podobnym tonie.

Genesis, cholera mac.

Fjaszbyn 31-05-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heidar (Post 1458228)
Nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, tylko jeżdżenie po rodzicach ?

Nie bulwersuj się tak. Wpisałem sobie tekst o "twoim starym", tylko po to żeby przekroczyć limit 10 znaków. Poza tym jeżeli szanowałbyś swojego ojca, to nie nazywałbyś go "starym". I generalnie kij ci w mózg.

@down
Rzeczywiście korwa nowy...

Maldinii 31-05-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fjaszbyn (Post 1458269)
Nie bulwersuj się tak. Wpisałem sobie tekst o "twoim starym", tylko po to żeby przekroczyć limit 10 znaków. Poza tym jeżeli szanowałbyś swojego ojca, to nie nazywałbyś go "starym". I generalnie kij ci w mózg.

Nowy i se posty nabija, ehh dziecko :(

Bastash 31-05-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maldinii (Post 1458273)
Nowy i se posty nabija, ehh dziecko :(

Teraz Ty sobie wbiłeś, a teraz ja sobie wbijam. Piątal zią!

Tak na marginesie - co ten temat tutaj robi? Przyklejony to pies?

Heidar 31-05-2007 00:29

Nie taki nowy, jeśli już. Ale Fiszbin, mogłeś po prostu napisać tradycyjne "<10 znaków>". Po prostu jestem przeczulony na takie rzeczy, moja wina :P Poza tym nie mówię na niego stary, starszy, itp. Tylko po prostu tata, mam dla niego szacunek.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59.