![]() |
76 Ms Solo 99 Ms !!
DZIS PRZED SS SZEDLEM UBIC 99 MSA Z POMOCA 84 EK !!
Link : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/25341 Ps: Szkoda ze mnie zajebali na koncu ;/ i tak loot kolega wziol ^^ (przewincie film do 20 minuty) bo szukalismy ofiar :-) |
Cytuj:
Tak poza tym - skoro "solo" to co w opisie mówisz o jakimś EK? Mam nadzieję, że po ściągnięciu nie okaże się znów, iż ujrzę super hiper extra 'solówę' z pomocą 30 kolegów vs 1 ofiara. |
Moze zacznijmy od tego ,abys zdefiniowal pojecie "solo"
|
omfg SZLEM ;D n/c
|
lol
omg ostatni film natym kur** forum.... jak widze takich zjkebow jak wy to mi sie odechciewa tego pojebanego forum ... naaby
|
up
to wyp****** |
sorry za offtop ale... Moze byscie komentowali film a nie jego ortografie ; > Tacy rodzice z was ? to kurwa wychowujcie wlasne dzieci zeby dobrze pisaly a nie ludzi ktorych nie znacie ; > To tyle
|
omfg, ludzie dziwni jestescie. popelnia bledy jego sprawda zajmijcie sie wlasna dupa n/c
|
Jezu co za noob
"dzissz szedlem ubic 99ms z pomoca 84ek" a w tyule solo :D |
.................................
az sie odechciewa sciagac taki film jak piszesz ze poszedles zabic kogos solo z 84ek i padles............ |
Super Solo : O
|
lmao zastanawiam sie z kogo sie bardziej smiac, z Ciebie czy z tego 99msa ;)
|
Poulend powach.
|
Cytuj:
|
Nie no, dobrze ze go ubiles ale czego jak ten sorek mial yellow hp na hydrach ty zamiast spamowac sd to manaski chlejesz XDDD Jakbym byl tym sorcem nigdy w zyciu bym od was tam nie padl ;P Potem jeszcze ten sorc nie przygotowany wchodzi w trapa i pada jakby nie mial uhs, lol. ;s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
bledy bledami ale "szłem" to jednak razi po oczach. mowcie co chcecie drobne bledy mozna popelniac ale jak sie na tym poziomie nie umie pisac to sie nie powinno wogole na forum zagladac ;d |
wiem mial koles yelow ale nie mialem lapy zacisnietej ;/ wiec pizda ale wazne ze padl hiszpan pierdolony
|
ashahaushau 0 pvp poprostu zabiliscie go na farcie a cala ta akcja byla zalosna...i na koncu jeszcze padles :DD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |