![]() |
Gdzie expić?
Gdzie i na czym najlepiej expić na 13 lvl z dość słabymi skillami (18/19 druidem) bez runów tylko bronią? Jestem na Valorii.
------------------ Moje miasto Ab'Dendriel! :] 8o :berserk: |
hehehe
ja mam druida na 16 ze skilami 18/20 draven shield dragon hamer brass legs plate arm dark helmet tez na Valori i tez w ab i powiem ci jedno !!!! Dwarfy Dwarfy i Dwarfy w kopalniach kolo kaz (tylko nieschodz na nizsze poziomy niz 2-3 bez run bo sa soldy a nawet guardy) |
Z tarczą w Amazon Camp, ale tylko na powieszchni. W podziemiach i na górkach są valkireie, liony, a nawet wiedźma.
|
Jak ja lubiłem valorie.. :) aż mnie hackneli X( (sry za offtopic)
Co do expienia to polecam rotnest koło Venore, tylko kup sobie brass legsy bo sie armor przyda ;) (aa, używaj warhammera ofcoz).. moim sorcem wyciągałem tam nawet do 5k expa na godzine jak nikogo nie było. edit: oczywiście w tym czasie możesz (a nawet powinieneś) robić runki :) tylko nie bierz więcej niż 1 bp blanków na kurs bo ci się kasa nie będzie mieścić B) |
Thx..
Thx ludzie... Właśnie się zastanawiałem czy nie iść na Amazaon Camp, a na dwarvy z kumplem tez chodzilem, koło Venory chodziłem na Swamp Trolle ale misę zanudziły, jęsli możne prosić: gdzie dokładnie są te roty? :]
------------------------- PS.Jak się nazywasz ty na Valorii z 16 lvl w Ab? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |