![]() |
exp z ludzi na Infernie
Od którego levela ofiary zdobywa sie na Infernie doświadczenie? Bo zabiłem trzech 8-leveli i nic expa nie dostałem :(.
|
Wydaje mi się, że gdy zabijesz lvl większy niż Twój wtedy dostajesz exp... ale to tylko tak myśle.
|
jesli zabijesz kogos z lvlem wiekszym niz twoj to dostajesz 10% jego expa
|
Aha, dzięki ;].
|
No nie do konca... Jak zabijesz osobe z lvl wiekszym albo o 10% mniejszym od twojego to masz exp. Tyle ile napisali... Lecz nie zawsze to sie oplaca :P.
|
expa dostajesz 1/2 tego co on traci. NIE DOSTAJESZ TYLE ILE ON TRACI W CALOSCI. 8 lvl zabijajac do 8 lvla 11 lvla wbije max 9 lvl
|
Cytuj:
|
jeszcze 3 tyg temu gralem na infernie mam 35 lvl i nieco ludzi juz tam zabilem wiec wiem ile expa sie dostaje. a proby na expa takze z kolegami robilismy. mojego 11 druta zabijal 7 lvl palek i gdy ja mialem 7 lvl to kolega palek mial niecaly 9 lvl (30% do 8 lvla)
|
Twoje proby daja tyle co..
Trzeba bylo wejsc na http://tibia.erig.net/Formula i w podpunkcie 1.7 masz wszystko napisane jak byk. O_o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobra, to już mniej więcej wiem. A powiedzcie mi jeszcze jedno... Jak zabijam jednego kolesia to muszę 15 minut czekać zanim zniknie mi krzyżyk i będę mógł wejść do depo. Ile będę musiał czekać jak zabiję np. trzech w czasie kilku minut?
|
15 minut + 3 minuty = nie możesz wchodzić do depo ani temple.
Edit: łe błąd źle przeczytałem nie 3 minuty tylko trzech :) sorki |
Slythia brawo! Gdyby każdy tak idealnie trafiał i celował wszystko na forum byłoby OK. Ja do tej pory myślałem że za urąbanie jakiego kolwiek lvla dostaje sie 10% jego expa np jak 50 lvl ubije 8 lvl to dostanie 10% z 4200 expa czyli dostanie 420... fajnie by sie expiło na 20 lvlach xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Druid Rafal Gorecki Nie sumuje sie. Czyli mozesz zabic i 100 ludzi a i tak bedziesz musial czekac 15 min po zabiciu ostatniego. |
Slythia - taką odpowiedź chciałem zobaczyć :D. Właśnie zabiłem 3 osoby ale i tak nie musiałem czekać, bo restart serwa :P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |