![]() |
spioszki i bielizna czyli pacc
witam, mam takie male szybkie pytanie, czy aby kupic i aktywowac pacc musze miec na tibia.com podane prawdziwe dane osobowe ?
jak konto zakladalam to nie myslalam o kupnie pacc i wklepalam byle jakie dane co by miec rec keya ;=\ pozdrawiam |
Wydaje mi sie ze rec keya wystarczy miec aby aktywowac pacc. Wiec nie zalezy to od prawdziwosci danych. Wprowadzasz tam dane tylko po to aby mieli Ci przyslać nowego RK.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up: Dokładnie o to samo chciałem zapytać :)
Dane są potrzebne tylko do nowego reckeya. btw.Było? |
Możesz mieć problemy tylko wtedy, kiedy będziesz chciał mieć nowego R-Keya.
Lecz możesz także to zmienić i czekać miesiąc na zmianę tych danych. down@ Jasne, pozatym : jeśli założysz r keya przed kupieniem pacca potem nie będziesz mógł go zmienić bez płacenia. Emcess. |
Czyli jak aktywuje pacc i nie chce miec nowego r keya to jezeli go nie zaloze bede mogl odzyskac acc starym?
|
Cytuj:
Zeby kupic pacc musisz miec RK. Wiec go zakladasz i juz ;p. Aktywujesz pacc i nie mozesz zalozyc nowego RK! Jasne? :) |
Pamietam jak mialem pacc (przed upem) to dostalem r keya potem byl update i moglem zmienic r keya zmienilem
Za kazdym razem kiedy kupie pacc mam mozliwosc zmienienia r key? |
Trochę się pogubiłem w tym wszystkim, więc uporządkuję.
Przy spersonalizowanym koncie (bez wględu na poprawność danych) PACC otrzymasz. Jednak jeżeli będziesz chciał uzyskać nowego recovery key'a to nie ma szans. |
kurde. nie rozumiem was drodzy forumowicze. w pierwszym poscie zostala udzielona odpowiedz na moje pytanie. thx. ale po co, qrwa, 1000 postow nizej, o tej samej tresci... chyba tylko do podbicia licznika postow -,-
pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |