![]() |
Magic ...
Muj mały Filmik Ukazujący mały mlvl Film
|
Gratz 35mlv
Sposób dobry ale kasożerny. |
niewiem czym sie tu zachwycac ja od 22lv mam mlv o 10 wiekszy teraz mam 29lv 39mlv mam facc i gram na nowszym serwie niz ty i sprzet kosztuje wiecej wiec musialem i tak wiecej niz ty wydawac.
|
Sie tak nie podniecaj nie jestem maniakeiem zeby grać 24 h na dobe iwesz
|
@re P-Y-T ładnie że nagrałeś film ale zatyuołował byś na przykład "Nabijanie mlvlu" ,"jak zrobić szybko mlvl", ale wiem że tak nie chciałeś bo nikt by takiego czegoś nie chciał oglądać....:o Nie gra 24 godziny na dobę mam 18 lvl i 32 mlvl i nie podniecaj się tak na przyszłość...
|
nie ma czym sie podniecac ja na15 lvlu mam 36 m-level jak nie wiezycie to moge nagrac albo screen a to dlatego ze dlugo juz robie uhy
|
A co mnie to ****a ***ie
|
No i czego sie go czepiacie? Koles chcial pokazac swoj mlvl a wy odrazu z geba >.< A pozatym gz...
|
poprostu ściska im dupe
|
Br?
Cytuj:
Kakojas 30 lvl / 43 mlvl |
Szkoda, ale niestety tak jest, że zawsze jak ktoś się chce czymś pochwalić to zaraz co druga osoba pisze o ile to ona jest lepsza i o ile lepiej by to sama zrobiła ... Może wszyscy nie zauważyliście ale tytułem tego tematu nie jest "Jaki macie lvl i mlvl i jacy to jesteście super ?" .. Komentujcie film .. bo naprawde nikogo nie obchodzą wasze lvle, mlvle, skille ani to ile dziennie gracie. Podobał ci się film to go pochwal, nie podobał to skrytykuj .. ale nie pisz tego całego g**** jaki to jesteś super i o ile jesteś lepszy, bo i tak zawsze będzie wiele osób lepszych od ciebie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |