![]() |
Sprawa z bubble!!
Wczoraj przed test serwerem rubiłem sobie runki i o 12 na tescie sie wylogowalem przez te 5 minut mi się nudziło, więc postanowiłem na tibia.com zobaczyć jaki bubble ubiła lvl. Przypadkowo zauwarzyłem że mimo wszytskie serwery były wyłączone ona była cały czas online. :baby: Plz komentujcie :berserk:
|
ja bym prosil modkow o zrobienie osobnego dzialu albo chociaz tematu "wszystko o bubble" i tam by takie zeczy szly.
|
Nic nie rozumim, to test server jest wlonczony :P??
|
Oj fexiv, fexiv nie mogles robic dzisiaj runkow na ts poniewaz jest on wylaczony :P. A jesli chodzi o Bubble to pewnie na tibia.com nie zdazylo zapisac informacji podczas zapisu ,tak czasami sie zdarza. Jakbys odswiezyl stronke to pewnie byc juz nie widzial napisu "online" :P
|
Cytuj:
|
1. Bubble gra na Antica.
2. Antica stoi w Niemczech. 3. Servery niemieckie maja save o 9 a nie o 12. 4. Jesli byla jakas sypka i naprawde WSZYSTKIE (niemieckie, amerykanskie i brazylijski) servery byly Off to prawdopodobnie tak jak ktos juz mowil nie zostala zaktualizowana jeszcze strona Community Page (player info). |
Stronke odswirzałem 3 razy
i ona cały czas była online
|
Jak się samemu nie wylogujesz przed save'm to cie wywali i jesteś ciągle on-line...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hehehe...ja kiedys bylem on-line przez 30 min. mimo iz nie gralem... :p Nie ma w tym nic dziwnego...czytaj to co napisal Gremlin. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |