![]() |
Wydarzenia z Azury
|
Cytuj:
|
Fajny, ale trza było nazwać Azura War + Yavi story albo coś takiego, bo 3 min są chyba o Tobie xD
@Azura Gratz PoI quest ;) |
Dobry filmik.
|
Podoba mi się wstęp i zakończenie :) btw skąd wziąłeś zdjęcie takiego paskudnego psa (pojawia się chyba w 2 refrenie) ?? :P
|
Cytuj:
|
Musze przyznać że Yavi jest bardziej zapatrzony w siebie niż ja (w siebie, nie w niego xD) a to już coś znaczy... W każdym razie lał bym jakby ktoś z tych osób na filmiku pozwał Cię do sądu za udostępnianie ich zdjęć w internecie bez ich zgody/wiedzy i za oczernianie ich :)
A jak już mowa o udostępnianiu zdjęć, są może foty ze zlotu gdzieś? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
I po co dałes epizod o sobie ksoro nazwałeś film o hisotri wanted? Ale to wkoncu yavi musial sie pochwalic ^^ hrrhrh |
Taa, różnicą jest wrzucić swoje fotki na photobucka i pokazać paru znajomym, a umieścić je na youtube pod hasłem Tibia ^^ btw, na photobucku też były podpisane "dogs"?
|
Cytuj:
Lol jak dali foty na photobucket to przeciez udostepnili je dla calego swiata.:D @yavi Kiedy drugi filmik ? :P |
Cytuj:
|
To mają być wydarzenia z Azury ?
Azura jest zamulona i tyle. :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie tylko rządzą ale i grają w większości dzieci. Przez 3 dni mój nowiutki sorc został zabity 6 razy. 2x przez blokowanie drogi podczas huntów, 4x przez PK... Nie no ja rozumiem że 12 sorc to potęga... Ale żeby zabijał go: 22 knight, 30 knight, 15 pall i 34 MS, 25 knight i 23 knight? Ludzie... Takie PK nie śniło się chyba nawet na Antice. Stanowczo odradzam grę na tym świecie...
|
no niestety, na azurze zawsze bylo sporo pkerow, co sam odczulem, gdy zaczynalem tu grac :) wspominaja o tym nawet na tibiawiki...
pozdrawiam |
;(( ja tam pkerow zawsze lubilem
|
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |