![]() |
Ban system
Mam pytanie odnosnie banów, przykładowa sytuacja
Mam bana na 1 mies za obojetnie co (macro, hacking etc) minoł miesiąc. jak długo zostanie u mnie na koncie na czerwono (napis w koncie na tibia.com) ze mialem bana, po jakim czasie to znika, czy jak to zniknie kfalifikuje sie moje konto jako nie karane przyklad jezeli dostane 2 bana bedzie delete czy nie.? |
Cytuj:
A w przypadku drugiego bana mozna dostac delate... Zalezy za co. Np jak dwa razy cie zlapia na uzywaniu bogow w grze to masz delate za drugim razem. |
Cytuj:
czy gdy zniknie ban w criminal record moje konto jest czyste? |
Cytuj:
|
Jeśli nie masz pewności, to odsyłam cię do regulaminu Tibii.
|
Znaczy, wiesz zalezy za co ten drugi ban, jezeli za macro itp no to delete, a jak za inną bzdure no to znowu ban;)
|
Wpis w criminal record znika po 6 miesiącach od ostatniego wpisu.
Przykład: Mieliśmy bana w styczniu czyli teoretycznie wpis w CR powinien zniknąć w czerwcu, po 6 miesiącach. W maju niestety popełniamy kolejny błąd i w naszym CR pojawia się kolejny wpis. W tej sytuacji nie ma tak, że jeden wpis zniknie sobie w czerwcu a drugi w listopadzie. Oba wpisy znikną jednocześnie, gdy minie okres 6 miesięcy od ostatniego wykroczenia, czyli w listopadzie/grudniu. Kolejną sprawą jest to, że wpisy te są czyszczone na początku miesiąca. Czyli przeważnie okres 6 miesięcy się troszkę wydłuża. |
mialem haka w lutym i haker tak nakrecil ze dostalem bana za hakowanie na miesiac . czyli po 6 miesiącach zniknie Criminal Record i jesli dostałbym kolejnego bana po tych 6 miesiącach np. za uzywanie bota albo hakowanie to nie usuwają mi konta??
|
mialem haka w lutym i haker tak nakrecil ze dostalem bana za hakowanie na miesiac . czyli po 6 miesiącach zniknie Criminal Record i jesli dostałbym kolejnego bana po tych 6 miesiącach np. za uzywanie bota albo hakowanie to nie usuwają mi konta??
|
Cytuj:
|
W przypadku banów za pk to sie nie sprawdza, a jak jest np. za uzywanie bledow w grze (np. TP) ? Moglby ktos kumaty potwierdzic to, ze jezeli raz dostalem bana i kiedy CR sie wyczyscilo to za drugim razem nie dostane DEL chara tylko znowu bana ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |