![]() |
27(tutor),20.20.25 botters die on kyra
To poszło sie polować pk charem , najlepsze jest to że pierwsza osoba która padła jest tutorem,mam nadzieje że ten tutor zostanie ukarany.
Jeszcze polowałem na 70knighta ale ma scrypty co uciekają mu do dp,ale go dorwę z potami. Link :http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25531 Rozwój akcji: 11minuta pada 27ms tutor -14:16 Warning! The murder of Ray Kharux was not justified. 20 minuta pada 20knight -14:17 Warning! The murder of Sinna'Taggen was not justified. 36 minuta pada 20sorc ,niema to jak wdupić się mi na expa (expie 2h i patrze a tu jakiś boter zaczyna chodzić) i ustawić do tego bota...,trzeba być bezczelnym-14:25 Warning! The murder of Tibelgos was not justified. 50 minuta pada 25 master sorc -14:21 Warning! The murder of Wesola Jadzia was not justified. Może nakręcę następną część ale tyle tych boterów jest że bym musiał bana wbić. |
Nie ma co wyczyściłeś miasto z botterów;)
|
więcej komentów plx
Jadzia znowu botuje ale ją oszczędzę nie chce red skulla :D Wbije 28 i zobaczymy na żółwiach |
Nie ma to jak PK w celu moralizacji narodu ;). Ładnie Ci to wyszłoB)
|
że tak powiem Rispekt MadaFaka xD
|
15:32 Magiczny Koles [14]: and 27master sorc with full wizard outwit and him is tutor WTF?
Gdzie ma full wizzarda -.^? |
jeje kolejny ogrodnik.. dobry chwast to przyciety chwast ;xxD8o
|
Teraz wbijam lvle na tego 70 knighta , już mam 19xD.
Ostatnio mu zjechałem 2bp uh ,ale dobre scrypty ma.;p |
GRAtz artur-autor tematu to muj rl friend do pekwowania xd
|
Dobrze ci idzie ^^. Dajesz dalej gogo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |