![]() |
Szukam ludzi do stworzenia rodziny:P only old Berylians
Emanko.Jak wszyscy dobrze wiemy nie ma po co wojowac sie na beryli z boterami...A wiec szukam chetnych ludzi z beryli dzisiejszej lub starej(preferuje ludzi ,ktorych znam z gry lub graja juz jakis czas)Moj stary char : Street Sill.
No i ofc przyjmuje tylko ludzi ,którzy byli cialem lub dusza za Lifestylem i cala banda (banda czytaj.Polacy oprocz Corsa,Kauczuka i innych sprzedawczykow i ass lickerow)Co do servera to sie dogadamy zainteresowanych prosze o pisanie w temacie nicku itd :D Na priv mozecie podeslac swoje gg. P.S.I przy okazji chcialbym pozdrowic wszystkich starych ziomow :D |
To moze ja sie przylacze ? :) Mam juz char na swiecie Balera : Shiva'ramo.
Rodzinka moglaby sie konczyc nazwa xxx'ramo :? :D Wiesz na Berylii bylem od zawsze moze nie od poczatkow serva ale moze pamieta kto Last Draxing'a ;) wiec pozdr;) 6156548 moje gg mam female moge byc matka ;) |
Ja sie chetnie przylacze.. Proponuje Inferne lub Dolere. Jestem starym graczem Berylii... Ama Nico i teraz Crassus The Invincible, wiec moze bym mogl?
|
Podeslij mi swoje gg na priv.
|
mysle by zacząć gdzieś tak rekreacyjnie grac z jakas ekipą no vent obowiązkowe wiec jak cos to pw :P
/smichael |
Ja juz mam swoja rodzine jestem wierny do konca :) Hail Ca'pone
|
Jedyny sensowny serw teraz to Thoria gdyz dominuje tam Daffy 136 ma i bardzo duzo ludzi z beryli tam gra
/Daark Pallek aka Mage Solo |
14-06-2007
Mogę się przyłączyć może ktoś pamięta nick xealiena jaryorom moje gg 3527909
|
zapraszam na pandorię mam 105 :P:
|
Ja zapraszam na THORIE ;>
Zaczelem grac 2 dni temu haha ;D 13 knight 43/43 ;DDD P.S Street gdzie wkoncu robicie ta rodzine ;>? Pozdroo :D |
Pamietam Street Sill'a chciałem od niego kupić chara kiedyś, jak planowałem powrót na berylie...=)
Jeśli to ma być rodzina do pk'owania tylko i wyłącznie to się wpisuje. //Stitl |
Również się wpisuję:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma jak thoria xD berylia juz jest stracona i nie ma czego tam szukac !@!
|
Sorry ,że nie pisałem tak długo ale miałem małe wakacje.A więc ja osobiście gram od 2 dni na Thori i mam aktualnie 24 lvl.Polecam dużo ziomków z beryli ,jeśli ktoś chce zaczac grac i chce znac mój nick prosze o PW.
Pozdro |
Haill Berylia :D
Juz nie jest stracona (narazie) |
Ja proponuje Berlie wesprzemy Wave... Jak coś pisac PM i jestem w rodzince.. Mam kilku protów min. Astereczka i 102lvl nicku nie podam :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |