![]() |
Thief Astera 320k, mms, dsm, rh
Tak jak w tytule. Filmik nie moj. Kumpel dal mi linka do rapidshare ale zaraz kazdy bedzie chcial rehost wiec wrzucilem na tibicams.com. Milego ogladania. Fajna akcja
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/25537 |
Nie chce edytowac pierwszego posta bo pomyslicie ze podmienilem linki wiec napisze tu. Przewincie poczatek bo jest nudny. Podczas filmu tlumaczy co i jak chce zrobic. Akcja jest pod sam koniec 8o
|
Hehe, nie popieram thiefów ale to było udane :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Achh... Nie ma to jak uroki non-pvp. No ale nie ma sie czym chwalic za bardzo ;p. Sam w ten sposób straciłem z 200k, a zyskałem z 600k ale co tam. Śmiesznie zrobiona akcja ;). Pamiętam, że jak pierwszy raz w ten sposób zostałem okradziony przez kolege(którego w Tibii 3 lata znałem), to po tym ciągle mi chodziła myśl po głowie kogo w ten sposób okraść :evul:
15:55 Squint Zebra [81]: ladna kiecka -owned ;) Btw. Fajny podpis :) |
Popieram Kojotes.
Nienawidze thiefow, tymbardziej hakerow..:baby: |
16:03 Laruka Septist [32]: to bedzie kradziej najwieksza w moim zyciu
16:03 Laruka Septist [32]: i zajebe all 16:03 Laruka Septist [32]: dzis tam bylam na chwile 16:04 Laruka Septist [32]: lapy mi sie trzesa to chuj ;p dobry przyklad zeby niedawac nikomu inva ps. to byl przebieraniec ?;p |
Zwroccie uwage na to ze on/ona ukradlaby/ukradlby 100k wiecej ale przed cala akcja lucker pozyczyl squintowi kase ;p
@Kojotes Czy ktos pisal bluzgi procz Ciebie? Bo jak na razie nie widze |
Cytuj:
jak panowie u góry "noobom stop" -.- |
Szybka akcja ;]
|
OJ chamskie zachowanie .... zeby to był br to możecie dla mnie włamy w nocy na całe GH robić ...
|
Ostro , akcja przemyslana xD
|
szybka zdecydowana akcja
gratz dla nich |
hehe :) nic dodac, nic ujac HoP :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Prosze bardzo tu masz cos co jest napisane do mnie -.-
Cytuj:
|
Hmm.. gdybys czytal uwazniej skierowane to bylo do hackera. Czyli mozna wywnioskowac ze to Ty jestes hackerem? :o Wyszlo szydlo z worka :s
@Down: Oo kolejny wszechmadry sie znalazl :) Nawet gdybym mial 5 lat nie bylbym takim idiotą i nie okradalbym kumpli z gilldi ;) I przy ogladaniu filmiku sie rajcowac jak nie wiem przy czym. No coz dla niektorych wazniejsza jest gra i itemki bo "on musi grac i musi by najlepszy przeciez" , niz przyjazn. Pozdrawiam, koncze bo niechce mi sie juz pisac :> A i chcialbym jeszcze dodac [dzisiaj sie bardzo duzo czepiam :>] ze masz bardzo dobra ortografie :> [Cyber Mech] "mósi" :S Pewnie sam masz 5 lat ;s |
Bez sensu...
Ad3k nie przejmuj się Hop'kiem, najwyrażniej ma zły dzień i się mósi na kimś wyżyć, najlepiej jak go olejesz, bo co będziesz się wdawał w dyskusje z dzieckiem 5 letnim ;)
|
Ehh widze ze nadal nie dotarlo do Ciebie, ze moja wypowiedz nie byla skierowana do autora tematu.
@Down: A nie chyba jednak zostane :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |