![]() |
Dwarfy Guardy
Mam pytanie : od ktorego lvla moge zaczac expic na Dwarfach Guardach,od jakich skili,i od jakiego eq z GORY Thx:)
|
zaczne od tego, ze knight nie jest najlepsza profesja do solowania guardów.
magiem/drutem/pallem mozna próbować juz nawet na 15 lvlu, co do knighta, hmm... mysle ze 30 lvl, tak, zeby nie bylo waste... (oczywiscie mozna wczesniej ale wtedy pójdzie wiecej uh) |
ok thx a eq? moze bym np :Knight Legs,G Armor ,Boh,D Shield ,Skull Staff,Crus Helm??
|
edit: wybacz, Dras123, pomyliłem tematy, nvm odnośnie kupowania postaci.
Ale knightem o guardach zapomnij, chyba, że chcesz wbić skille 95/95 i kupić SCA żeby opłacalnie na nich expić. |
...
@up
to eq co przedstawilem to niejest moje eq w tibi. Poprostu tylko dalem taką propozycje ... |
65/65, balance fighting, dobry shield, 1 reczna bron z duza iloscia ataku, k/c armor, k/goldem legs, steel boots, manaski, 2-3 uhy (lub tylko uhy - bez manasow), starac sie zeby bil 1 guard, przy odrobinie szczescia nie bedzie waste :)
|
@up
dobrze rozumiem Ty chcesz 2-3 uhy na guarda uzywac i nie miec waste ... ? knight to skile 85/85 dobre eq lvl 50+ przy szczesciu nie bedzie waste ale i tak twierdze ze knight ma o wiele lepsze miejsca niz guardy i powinien sie trzymac od niech z daleka |
Cytuj:
Reszte mozna wyleczyc exura. |
Cytuj:
|
hmm,poradziłbym gdybyś podał coś więcej... nie podałeś nawet czy jesteś knightem(ofc chyba każdy sioe domyślił:D;) ) nie wiem na co cie stac... myśle że tak:skille 80/80,eq-warrior helm,boh,medusa lub lepsza,skull staff/bs/gs/fire axe/drag lance,dsm/ga,c legsy i lev jakos 50,to mało uhów zejdzie...starczy bp na krytyczne sytuacje a tak to bp manasów i lecz exurą,mlvl pójdzie
|
Cytuj:
ostatnia moja wycieczka na guardach skonczyla sie po tym, jak z 76/81 i niezlym eq na 2 guardach ktore na mnie wyszly zmarnowalem 2 uhy. Stwierdzilem, ze pier**** takie expowisko i juz wiecej nikt mnie w jaskiniach nie widzial. |
@Vil
no dokladnie , mi czasem z 88/84 z gsem co 5 guardow schodzil uh , a z bs + tarcza to nie wyglada jak expienie tylko skilowanie :D dla Knight lepszym expowiskiem na facc sa cyce na pohu , dc , of , ef , mintwailn i to praktycznie wszystko :) |
Lasooch wybaczam ci :P. Wampirek moim zdaniem tez przesadziles z tymi 2-3 uhami , chyba ze... chodzilo ci o 2-3 bp uhow;].
Heh z guardow mozna niezle wyciagnac bag loota;] czysz nieprawda??:) |
guardy (dwarf) to nie jest expowisko dla knighta:baby: chyba ze masz 80lvl skile +85/85 i zajebiste eq ale jak sadze nie masz:D
|
jesli ktos sie dotoczyl do 80 levelu to o guardach nawet nie pomysli ..
|
no no tak prawda 80 lvl juz mozna bloczyc demy;p
|
no wlasnie :) wiec jak juz ktos wyzej napisal dc, ef, of cyce na pohu i mintwalin
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Aff, szybszy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |