![]() |
TIBIA KRADNIE !!
cZESC !!
jestem cholernei w*****ony bo grajac wczoraj do 1:00 w nocy mialem w depo 1300gp jedzenia na maxa i 2 HMM i dzisiaj sie okazalo ze server padl i czekalem z dobre 20 minut i sie zalogowalem patrze a tu nagle nie mam jednego HMM nie mam 700gp i nie mam wogole zarcia mialem 200ryb nie mam ani jednej wylogowalem sie o 1:00 w AB a pojawilem sie dzisiaj w Carlin !! Co jest grane do jasnej cholery to juz 2 raz mi sie tak zdarza prosze wszystkich webmasterow i tych innych waznych ludzi na forum o pomoc !! nara |
Sluchaj, moze lepiej sformatuj sobie dysk, bo podejrzewam ze masz key loggera i ktos notorycznie hackuje ci postac!!
|
Z tego co zrozumiałem z twojej wypowiedzi, to pewnie chodzi o to że na świecie xxxxxxx (nie wiem na jakim grasz) cos sie CIPom poj**ło i musieli wrócić do stanu serva po któryms tam servie (najczęściej 1-2 dni wcześniej). Dziś jak się logowałem była o tym informacja (tylko, ze nie looknąłem jaki to świat - napewno nie Dan00bia). Niestety tak się zdarza. Przecież po ataku hackera też tak było, tyle że ja wtedy zyskałem a nie straciłem :D
|
to może być restart swiata tak jak było na liberi
a ja po ataku hakera i po restarcie liberi straciłem tylko :( |
ja tesh
nie mam pytań do cipek :(
kombinują zawsze cos ale im nie wychodzi :D |
a ja mialem faze zostalem zabity przez jakiegos frajera (nie aktualne juz zrokowany) to bylo przedwczoraj wqurwilem sie bo w Bp mialem duzo kasy ok 2k troche runków itp dzisiaj sie loguje lookam a tam wszystko na swoim miejscu
:D i am happy |
a ja mialem faze zostalem zabity przez jakiegos frajera (nie aktualne juz zrokowany) to bylo przedwczoraj wqurwilem sie bo w Bp mialem duzo kasy ok 2k troche runków itp dzisiaj sie loguje lookam a tam wszystko na swoim miejscu
:D i am happy EJ SORKA ZE SĄ DWA POSTY mailem LAGA |
Cytuj:
|
No tak ,ale ja też tak miałem na Securze i co?
Też mi zarąbało 100 rybek z tym że wiem napewno że nikt mi konta nie shackował bo mam dobry sprzęt i tak bym go nie miał a w Tibie gram tylko w chacire :D |
Nie mam zadnego key loggera bo nic nie instaluje zadnych tibia gg ani mc mnei to nie interesuje !!
ja kby mne izhakowali to by mi gwizneli wszystko tak jak jedna osoba juz tu powiedziala !! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |