![]() |
Mam kilka pytań co do KNIGHTA
Wiec tak ... Elo all ^^
Mam kilka pytań ... 1) Jak sie liczy obrażenia z exori [45 lvl/80skill/5 mlvl/Gs] ile bedę wali z tego przeciętnie ? 2) Ile przecietnie z gs ...[ręka] 3) Moge już solować dl's? 4) Ile potrzebuje czasu żeby z 80/80 wbić 90/90 lub 95/95 ? zgóry thx |
Cytuj:
2) przecietnie pewnie ze 60- 150 bedzie siadac ale wiesz jak to knight raz 0 raz 180 3) dl'e to mozesz solowac na 120lvl ;p |
Cytuj:
|
we wspaniałym srwisie www.tibia.pl jest takie zaczarowane coś - kalkulator!
jak nie chchesz to daje ci wzór : siła magii x 3 + level x 2 = procent siły magii np. tu bedzie 5x3+45x2=15+70=85% siły magii co jest zaokrąglane do 100 2. z gs to nie wiem ale 100+ 3. dle to z BLOKEREM xDXDXD 70+ lvl i maaaaaaaaaaasa uhów |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@topic
Oradzamy ci kupowania konta na allegro.pl Co do pytan, to opowiedzi na nie mozesz sam sprawdzic. |
a propo do exori nie zaliczamy mlvl
|
Cytuj:
Chyba jako bloker :) wiesz knight to roznie wali i wogole wszystko zalezy do szczescia i skilli |
Powiem Ci, ze z melee bedziesz uderzał critical hity na poziomie 200+ - na pewno bandit taki strzał otrzyma
Na skillu 74 mialem best hit 206 w BANDIT, tak że na skillu 80 twoj najwyzszy hit będzie troche wyzszy. Do tego najwiekszy hit w Dwarfa Guarda - 186, ale expilem tam tylko przez chwile, więc nie wiem, czy był to maks, czy dopiero początek :) dle od 100+, exori nie wiem, a z gsa- dosyc wysoko będziesz atakowal :) Pozdro |
Cytuj:
jakbym nie wiedział że knight to bloker... bloker z blokerem na dle xD a co do gsa mówiłem że sie nie znam :P |
Cytuj:
Acc buyerze poczekaj do update wtedy się wszystko zmieni i może będziesz już mógł solować dl'e. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |