![]() |
Co lepsze - SoV+shield czy Avenger?
Film znaleziony na Tibia.de
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/25525 Czy test wykonany przez tego knighta potwierdza słuszność postu EO na forum Amery? Zobaczcie sami. |
Vódka z nalewką w proporcji 9:1 Miodzio.
|
Hmm, jak widać EO miał rację, więc mam zrezygnować z SCA i MMS dla D Lancy? xD
|
Jeśli dobrze zrozumiałem to Sword\Club\Axe fighting jest tak samo ważny przy bloczeniu co shielding :) Szkoda tylko, że spearom się nie obronie :D
Pozdro:D! |
Cytuj:
|
Dla mnie to jest nielogiczne
|
nowość?
Juz daaawno w temacie na forum www.Tibianews.net byly wyniki takich testow. Wlasciwie tuz po wprowadzeniu PoI zaczeli testowac jak sie sprawdzaja nowe 2-reczne bronie podczas blokowania. Byl nawet taki program do liczenia statystyk dla broni na podstawie czasu blokowania, broni, skilla i potwora z ktorym walczysz (uzywalo go pare osob i postowali swoje wyniki - program zliczal wszystkie razy kiedy oberwales od potwora i liczyl srednia ilosc HP na godzine jakie tracisz, a wystarczylo skopiowac tylko cale okno Defalut w ktorym część komunikatow to "you lose xx hit point by...")
|
Czy by ktoś mógł podać link gdzie wypowiadał się Eternal Oblivion na forum tibia.com ?
A co do filmu, to z Avengerem lepiej sie blokuje niż z Sov i Mms, czyli bezsens. Axe/sword/club fighting im wyższy tym obrywa się mniejsze hity gdy blokuje się dwuręczną bronią. 8o8o8o8o8o |
nono kolejny pro hacker ;]:confused:
|
@up
Kolejny idiota na tym forum. @Topic Bezsens.. |
Upadłem z krzesła...przecie to nie ma sensu:o
|
@up
nie można upaść z krzesła można co najwyżej spaść @film chyba wszystkim zrozumiały, skill melee liczy się przy blokowaniu i to by było na tyle |
co wy tu macie bezsensu x_X????
|
wow, tego sie nei spodziewalem
|
Co za paranoja :x
Oby to zmienili latem. |
Po co, kina z Avengerem jest lepszy niż SoV wiec to chyba lepiej : )
|
Najwyrazniej def broni dziala jak def shielda tyle ze zamiast shieldingu kalkuluje sie sword fighting przy tym ;p Coz nie wiedzialem o tym wczesniej ;D
|
ciekawy film wg. mnie sword/axe/club fighting znaczy posługiwanie się bronią w czego skład wchodzi obroną nią i atak więc zarówno obrona jak i tak zależy od skilla sword/axe/club a obrona tarczą jest zależna od skilla shieldingu.
|
kolejny raz cipsoft sie popisal..
rycek bez shielda z mieczem dwurecznym blokuje lepiej niz rycek z mieczem i tarcza.. nie no gz cipsoft -.- |
Sądze iż Avenger jest zdecydowanie lepszy ponieważ sam osobiście go urzywam i widze różnice miedzy SOV+MMS a Avenger B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |