![]() |
Największa ilość dwarfów?
Więc zbieram iron ore na zamówienie i zastanawiam się która z kopalni jest największa. Interesują mnie tylko i wyłącznie zwykłe dwarfy ponieważ latam tam z WH i przy okazji robie UHy... Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś powiedział w której kopalni znajdę najwięcej krasnoludów ;)
|
dwarfy
w kopalni nr 5 jest na -2 tego sporo + roty :)
|
Tak jak kolega up:wg mnie 5 jest najlepsza ale 4 też nie jest zła;)
|
może minimalnie odbiegne od tematu, ale mi jeszcze nigdy nie poleciał z zwykłego dwarfa iron ore... a jeśli szukasz dużo zwykłych dwarfów to polecam 5 kopalnie.
|
polecam monki na soldiera
|
do tego postman i loota
można kraść na nockach , w kij kasiory |
Cytuj:
pewnie warn albo ban albo delete posta ale napisac to MUSIALEM |
Boś głupi. To tylko gra.
|
Cytuj:
|
....
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1.powiedziałem swoje zdanie 2. jeśli masz kogoś bluzgać to pomyśl za co i rób to lepiej 3.kradnięcie loota takim łosiom jak ty to sama przyjemność 4.Threo , naucz sie czytać ze zrozumieniem i pisać też bo trudno sie doczytać twoich postów "jakbym cie spotkal w rl to bym ci urznal jaja" Jestem z Piły, adres mogę ci dać na pw :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbym miał w profilu napisane "proszę debili o bezmyślne kłótnie". Btw. Proszę wskaż mi błędy z mojego poprzedniego posta. Nadal uważam, że twoja głupota jest prawdziwa. Naucz się pisać poprawnie mój nick, bo w ogóle cię poważnie nie potraktuję. |
też chciałbym to zobaczyć
thero 1.to widać 2. ripper mówił o tym drugim kolesiu co mnie przezwał .... |
Cytuj:
Post zostanie skasowany, ale satysfakcja po nazwyzywaniu idioty pozostanie ;). Re.Down Da się, ale skoro i tak do twojego łba nic nie dojdzie to chociaż sobię odreaguję za wszystkich innych palantów tego forum. |
Ty masz chyba jakieś problemy emocjonalne Koleś...
i da sie to powiedzieć bez "Kur..." i tak w ogóle to nie pamiętam żebym z tobą korespondował... "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." kolegów szukasz ? osobiscie nie mam ochoty już odpisywać na twoje bezsensowe posty więc daj sobie luz bo już ci nie odpisze... |
Ludzie OPAMIETAJCIE SIE
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |