![]() |
Wojna Nowa
no to bylo za nudno :/
Tiuso and ekipa (gildia Time to terror), ubili 2 druty: Sua Mea Bellish elane mamy nowa wojenke :P szkoda tylko ze polacy poszli do nowej gildii Warszawiacy sie chwalili, ze ubija wszystkie inne wioski w Polsce (gracze Time to terror). przypominam: do tej pory wszystkie wojny wygrala DPTF |
Cytuj:
Czas to zmienić :) |
czas pokarze ;) , powodzenia ;> ( przyda wam się , szczególnie że macie Tiusa za lidera ;> )
|
hahahah wkoncu jakas akcja:D
|
rofl, zrobimy getta dla cyganow i wojna wygrana, POZDRO NA 100% z Mokotowa
czesc, czesc, czesc WARSZAWA ZEGNA WIES! |
Cytuj:
|
nom jak widać nie straciłem
|
Hahah warszawa lizodupu ale git wkoncu akcja wreszcie oficjalnie ich sie wypier.... z serva bo jesio niektozy mieli sumienie :d hahah lindlay patrz jaki prezent ci dali stadion zawijają to masz wiecej czasu teraz na wojne czyli padanie odemnie muhahah :d
Medi a mowiles ze sa nudy to teraz zrobimy sobie Arcania Pro Ligue czyli za deada Holendra 2 ptk. , Warszawiak od 1 ptk do 0.1 (to za lindlaya bo to tylko w depo siedzi) reszta świata 3ptk. (bo ich mało nie kazdy chce zkonczyc grac tutaj dochodząc do tej gildi) Ja zabijesz 3 jednego dnia to hattrick czyli ilosc punktów x2 , warto sie postarać. Bedzie fun jupi !! |
a sua to solo ubity??
|
a za ciebie ethern skoka points ? 6 pewnie, bo ty za dwoch robisz, ajjjjjjjt ?
|
dobrze ja sie ciesze tylko 6 ptk. nikt nie zdobedzie :d
a ze wam stadion zamykaja to juz nie powód aby bys jakimś poddrażnionym lind napewno znajdzie jakis kiosk na peryferiach do do waszego wyjazdu na wioski to w sumie chyba macie jakas wymiane bo wsie do was przyjezdzaja bo sie czuja jak u siebie to wy teraz na wioske bo jak w domu :d oh zal mi wa ale w sumie fajnie ze arcania pozbedzie sie znow "sezonowych frajerów" |
Ahh ta Arcania : D
znowu się zrobi troszkę ciekawiej ;] Jebać Tede :p |
Niech Mezo nas jednoczy ! Polacy do boju muwie wam morzna wygrać!! dawac polsko ! Tempic Hiszpanuw ! jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Cytuj:
Ładnie to tak siebie spisywać na straty ? :confused: |
Tak to jest w stylu tego serwer :):)
Nareszcie coś się dzieje xDDobrze by było żeby ktoś zakończył dominację dpft, lecz czy to teraz się uda ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Filush na Guru! |
Bedzie ciekawie bedzie ciekawie...
Beda 3 gildie. 1. Dpft - walczaca 2. Ttt - walczaca 3. ( nazwa nie znana) - neutralna czekajaca co sie wydarzy i dolaczy do lepszych//gorszych ( tego jeszcze nie wiemy.) |
Cytuj:
Oczywiste że będzie to Doom ( gildia z Fosfikiem ) + gildie w których są Lya Ly i Millowin |
z tego co wiem Doom nie chce dolaczac do wojny;p chca byc free
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |