![]() |
Gladiatus
Witam.
Ciekawi mnie czy ktoś z tego forum gra w tą gierkę. Jeżeli tak to na jakich serverach gracie ? Polskie, a może angielskie ?:p Jeżeli gra ktoś na polskim: server 2 to można by założyć jakąś gildię ? Co myślicie ?:) www.gladiatus.pl |
JA i Xantro (Possdroffka Xantruś :*************), gramy w to na Polskim 3. Jesteśmy już w top 150.
Może jak będzie więcej ludu założy się jakoś gildie. Chociaż teraz juz serwer 4 jest to pewnie większość pójdzie tam. Pozdrawiam P.S. Ach te przebijanie się przez Nubasy na Arenie P.S.2 Też zamierzałem z Xantrem zrobić o tym temat xd. @2XDown A sam chciałeś taki temat :P a Ty, a Ty |
a ja gram w to tzn. moj brat w to gra na 1 i 3 serverze :p
|
I po co wogle tu ten temat??;p Teraz będzie tu tysiące refów, dodatkowa robota dla modków;p Pozatym powinno chyba być w RPG
|
Hmm, ja gram na polskim 2 ;-p Na początku trzymałem się w pierwszej 50-ce ( wiem ze nie trudno :D ) Ale potem przestalem grac na jakies 4 dni i zrobilo sie 4000+ tys miejsce w rankingu i teraz juz odrabiam systematycznie straty ( jestem teraz 1200~). :)
|
Kto gra na polskiej 3 zapraszam do gildi FuriousAngles (FA). Nabór od honoru. Zapraszam;p
@down: a ja 70;p |
Już z Xantro Top 100 (Ja 92 On 73). Zapraszamy na Serwer 3!
P.S. Xantro jak będzie wiecej ludu tam u Ciebie to dojde nie martw się :P. Pozdrawiam Edit: JA już 88 na topliście @down Jak nie można xd? Przecież nie musisz się rejestrować przez REf. ale jak chcesz to ci na Pw mogę dać link na s3 |
Ja na 4 bo nie można serwa wybrać...
|
Mam pomysł! Może jak zrobią 5 albo 6 to tam wszyscy sie zbiegniemy i zrobimy tibia.pl top 10 ;p Co o tym myślicie??;p
@down: 3 dni roboty;p A na s 1-4 jest tyle zapaleńców że cienko jest sie przebić;p Pozatym wiedziałbym już co kupować i jak grać czyli byłoby szybciej. |
Chce Ci się zaczynać od nowa? ;-p
Edit: Raczej nie zrobią, bo jak patrze na www.gladiatus.de to też są tylko 4 servery. :( |
Zna ktoś może pomysł na szybki exp i kase?
|
@up Questy i walka w różnych miejscach
@down ja robie w sumie identyczne;p |
@2x Up
Oczywiśćie :) Jeżeli uczysz się w szkole to robisz tak: Zostawiasz gladiatora w stajni na 8h na noc. Wchodzisz rano na kompa, zabijasz kogoś na arence i zostawiasz gladiatorka na tyle godzin w stajni na ile idziesz do szkoły ( no chyba, że idziesz powyżej 8h ). Przychodzisz ze szkoły idziesz do tawerny i wykonujesz zadania, walczysz na arenie ( jeżeli Ci karzą czekać w tawernie to idziesz polować). Ja tak robię i codziennie udaje mi się uzyskać dużo honoru... ;-p A Wy jak robicie ?:) @Up Heh .. to chyba jest najlepszy sposób według mnie :) Pzdr. @Down Bo maniaki grają po nocach ;| |
Na noc 8H, rano XH (przy okazji Wypadzik na coś i arenka), później Questy + Wyprawy + Arena prawie zawsze jak jestem przy kompie i jestem jakoś w tym Top 100.
Szybki exp. itp.? Premium :P. Pozdrawiam Obecnie : Toplista:103 Arena:2.973 (arena tak słabo w porównaniu do Xantro bo później się zarejestrowałem :( ) (Na noc zawsze spadam :P) @Up Ale przy punktach wyprawy to im G... yyy... kupeczke daje |
ja one one one1!one Ane lvl 2 12!
|
@Up
Coś nie tak ? Jeżeli masz zamiar pisać takie posty - nie udzielaj się wcale ... @Down To zrób sobie takie konto do którego on nie będzie miał dostępu. |
@up
Musze zabić swojego brata bo mi nabija posty.Przepraszam.;( Ja jestem ZAWSZE zalogowany ..... To jak go wkurzę to on mnie wkurza ! |
Usunąć .
|
@up:
To wbijaj 600 honoru i chodź do gildi ;) @down: Jak na 2 lvl to dobry, ale później z takim sprzętem to ty możesz co najwyżej ... xD |
Mam 101 arma i to dobry armor?Bo mam dobry :)8o Według mnie.
Mój eq: Myrmillo 10+ Miedziany Naramiennik 30+ Drewniana Tarcza 40+ Szeroki miecz 2-4 Skórzane Sandały 12+ Miedziane Rękawice 9+ Złoty pierścień razem daje nam to:101 arma 2 lvl :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |