![]() |
Knight bez pacc
Na początku pozdro dla wszystkich.
Mam pytanie czy sie opyla robić najta bez pacca, nie miałem nigdy knajta powyżej 20 lvl, a z tym chce grać chyba długo ;p więc sie pytam (mam nadzieje "expertów xD" ). Wiem że traci dużo expowisk itp. ale chodzi mi o np: regeneracje zycia czy to mi bedzie przeszkadzac itp. P.S. Szukałem i nie znalazłem... @2down: jest demon na facc?? :D |
Cytuj:
|
Mialem ten sam rpoblem bo ja tylko magicznymi postaciami gralem :) ale zostaja ci jak zawsze na poczatku guardy i soldki potem dragi a pozniej moze demona :)
|
Knightem i Pallem bez pacc nie gra się aż tak źle. Gorzej jest z Druid/Sorciem. Knight ma niezłe miejsca do expa na facc area np. elf fortress. Znam knightów, którzy do około 80lvl grają bez pacca i nie narzekają8o
|
Potęga Knighta nie zależy w dużym stopniu od PACC tylko raczej od tego jak go wyćwiczysz.
Oczywiście ma także znaczenie to czy potrafisz grać knightem ;] |
da sie jechac bezz pacc i to dlugo, ja np do 60lvl. :)
a i co do twojej wypowiedzi to "najt" a nie "knajt" , "k" w tym wyrazie jest nieme :) |
Ło skoro tak mówicie... co do knajta to poprawiłem na najta :D
|
Ja knightem grałem i grałem i pacc mi nie był potrzebny.
w 100% popieram wypowiedź Vegoego |
Jeśli wcześniej nie grałeś z PACC, to graj najtem na FACCu. Nie odczujesz raczej zbyt boleśnie tej straty. Jeśli grałeś już z PACC, to chyba powinieneś wiedzieć, że bez niego to porażka.
|
Cytuj:
|
Ten temat chyba został dla mnie stworzony. :cygaro:
Bez PACCa absolutnie nie da się grać żadną profesją, FACC jest tylko dla stworzenia iluzji, że Tibia jest wciąż darmową grą. BTW.: Na mojej postaci miałem raz PACC i najbardziej tęsknie za 2-krotnie większą pojemnością depo. Bez domku, exori, utani hura czy dodatkowych expowisk jakoś nie narzekam, a outfity są dobre dla tych, którym brakuje pomysłów na wydawanie kasy. Śmierć moją postacią może być bardzo bolesna na FACC, ale na to jest rozwiązanie - nie padać. B) |
@down: eee... myślałem że można,
chyba można zamknąć temat! |
Nie wolno sprzedawac kont.
|
Pytanie w temacie
Jak zmieniają się obecnie przyrost HP i many dla knighta z promocja w porównaniu do facc?
|
Cytuj:
Po skonczeniu sie Pacc mozna jeszcze zalowac Questow kturych sie nie zrobilo Addonow i wakacyjnej lodowej wyspy :) |
Knightem na facc gra się zdecydowanie lepiej niż druidem czy sorcererem. Na początku dobrze przyskilować na jak najmniejszym levelu, a potem to cały czas Dark Cathedral ;] Po wbiciu jakiegos 40-45 lvl przenosimy się na elf forest i mamy tam kokosy :) Na wyższych levelach to dragi, poh, mintwallin. Już koło 70 lvl spokojnie expimy na Orc Fortec :) Mój kolega ma teraz 87 knighta i nigdy nie miał pacca, mówi że gra się wypaśnie nawet nie wydając kasy.
|
Według mnie gra bez pacca to i tak tylko czekanie na jego kupno.Nie da sie grac na free acc.
|
@Up
Przeciez fizycznie możesz wybijac sobie potworki wbijac lvl itp. :p Ale faktycznie pół roku miałem facc i byłem na 100% pewny, że nie zapłace złodziejom 90zł za 3 miesiące!X( No ale teraz zamierzam kupowac już mojego trzeciego pacca. Gra z nim może byc nazwa grą! Co do tematu. Przed summer update 2007 najmniej moim zdaniem na facc traci pall potem knight potem sorc (nie ma UE) a najgorszą profesją na facc jest druid, który staje sie gównianą maszynką do robienia run. Przecież to healer a na facc nie ma żadnych INNYCh czarów leczniczych (sio, mass healing). |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gra na faccu mija się z celem. Expienie przez 30 lvli w jednym miejscu to przyjemność może dla chorych umysłowo. Postman nie pozwala zarabiać na mint, na OFie trzeba latać z lootbagami do miasta (fakt faktem nawet na non-pvp mi nigdy nie ukradli, chociaż czasami próbowano, ale to zawsze jakieś ryzyko i strata czasu). Venore d lair jest zapchane od góry do dołu i bez 100 lvla nawet nie ma co marzyć o expieniu tam bez siohera (sporo k w plecy, exp tez nie za ciekawy). Nie wiem jak to się ma do update, który wprowadzą, ale dotychczas to była nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Nie polecam grania na dłuższą metę bez pacca każdą profesją, gdyż niczego nie osiągniemy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |