![]() |
Demon HUnt w nietypowy sposób :)
jak w temacie nietypowy demon hunt
Bloker: Meizer 87lvl Knight Shoter: Faxes 134lvl Knight Siower: 56lvl Druid Miłego oglądania http://rapidshare.com/files/35321926/demony.rec.html |
Fajny bonus na start xD
|
haha to sie nazywa rox hunt, jak troche sie dorobie kaski to lecim znowu :D
|
@Fax
ile expa na godzine wchodziło? |
nie wiem mało, moze ze 60k ale głowy nie daje, calkiem dobry resp byl.
|
Tibicams, albo *********** plz... Rapid ssie, niemoge ściągnąć, a nie chce czekać 160 minut...
|
|
Bardzo fajny filmik, gdyby plik ważył 1.98 MB a nie 2.02 MB to na tibicama bym wrzucił :]
|
@up
już jest rehost, ale nawet ten plik powinien wejść na tibiacams.net. Wystarczy spróbować. Raz widzialem film wrzucony o wadze 2.03 ;p @Topic Noooo ten bonusik na początku był naprawde..... "farciarski". Raczej waste nie było, tylko szkoda że siocher wziął dość mało mf (najwyżej knighci by mu nosili z pare bp), a gdyby wziął to loot byłby miodzio przy waszym szczęściu ;] 9/10 |
nono fax teraz ozbierac kaski iz nowu leciec hsuahu
|
@up
nono bardzo chetnie tym razem demon hell hauahauha :D |
Swiat nonpvp ... bleeeeeeee.
Ogolnie to fajno widziec knajty w akcji ... ciekawe jak by to wyszlo gdyby byla obtoczka demona przez same knajty. |
@up
jak to jak?? beznadziejnie loot na 8 expa tyle co kot napłakał i każy by chcxiał przebijać defa i była by żenada :D kurde czemu ja pisze co 2 post?? :D wiecej komentów mniej pytań ;p |
Cytuj:
Zreszta i tak tylko widzisz knajta jako blokera i nic wiecej jezeli chodzi o demony. |
no no nowy wymier expienia fax Gz; ):)
|
Ładny loocik :)
|
Dawno nie widziałem takiego filmiku :D Ładny loot
GZ |
Ile Tam Waste Bp Explo bylo?;):]
Ps. Fajny Filmik Warty Obejrzenia pOzdro :D |
13 bp poszło i 500 burst, ale sie zwróciło
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |