![]() |
Alternatywa dla niskich pallków :)
Nisko-lvlowe pallki mają często problem z zarabianiem ,często expia na dsach ale na bolce się nie wyrównuje :( za to można isc do kopalni na guardy i soldy :) patrzcie sami ładnie wyszło.
W rolach głównych Lord Loniu Scenariusz:Lend Link: http://rapidshare.com/files/35370267/Guardy.rec.html Oglądajcie może sie komuś przyda :D |
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 116 minutes)
Rehost plax ;P Najlepiej na Tibicams |
|
to chyba nie nowosc ze palki chodza do kopalni expic i zarabiac, dawnej to byla rutyna, teraz moze troche sie pozmienialo od tych updatow wszystkich
|
A tu rehost dla tych co mają kolejki na Rapidshare i niski transfer na Tibicams
Ukryty tekst:
|
No tak guardy
ale to chyba każdy pallek wie że tam się dobrze expi na low lvl ;p Ale tak myślę że skoro to Harmonia to nie powinneś walić z strzał ? Byś mniej walił ale dist by szybciej rósł I taniej zawsze ;) |
Cytuj:
Ma odpowiedz będzie mniej skopmplikowana niż ci się wydaje, nie :D |
Ogólnie to nUUdy, ale dla niektórych pallków może to pomóc jako tutorial, chociaż moim pallem raczej prędzej myślałem o huncie guardów niż DSów =)
@pare up Dlaczego szybciej dist? ;o Bo dłużej bijesz potwora? (więcej ammmo na monstera? oO). W expieniu chodzi o wbicie lvla, a nie skillowaniu ;) |
Dlaczego niskich? Ja np wysoki jestem..
|
@2x up
Ja tam myśle że na non pvp nie da sie tak łatwo wbić wysokiego dista ... Dlatego tak zasugerowałem.. A czy sie dostosujesz to twoja sprawa ;p Prosto I Elegancko ;) |
Pallkiem na guardy? O.o!
Nie wiedzialem ;p |
Cytuj:
NISKICH I WYSOKICH :D |
/\
I chudych i grubych |
ale to juz bylo i niewroci wiecej;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |