![]() |
Prosze O Pomoc
A wiec tak gram na Valorii i chcial bym juz rozwalac pozadne potworki DL itp jesli ktos by byl tak mily i by mogl wybrac sie zemna na hunt oczywicie by mi dawal ciut Loota (bez bubbli prosze) napewno pare zeczy by mi dalo motyw na dodatek zostalem okrojony (hack) ;/ jestem zalamany prosze o pomoc aha mam 12 lvl ale cycki spokojnie kroje :)
|
nic o skillach, o profesji, o eqp, a dotego z 12lv na dl :D o jezu :D
|
No raczej
JEsli sie idzie wieksza grupa z 50 lvl i stoi z boku to wiesz raczej sie nie da zginac z 8 bp uh`ow no ale to jak juz ty uwazasz
|
BIG MEGA ROTFL 12 lv i na DLE. Nawet jak stoisz z boku to cię dl może sięgn±ć, jeden strzał i leżysz. Idz lepiej na cyce poexpic.
|
12 lvl?? aha..... no coż :/, na dl'ach to ty sobie raczej nie pohuntujesz, nawet dragi to bedzie wyzwanie, jeden strzal i lezysz(jak mowi± poprzednicy). Skille nawet jezeli masz bardzo duze, tez raczej ci nie pomog± tak samo jak xx bp uhow. Zwyczajnie idz expic, a potem sie bierz za dl'e. Nie chcesz bubli z dl'i? 12 levelowcowi raczej nie dadz± dsm'a ani r-helmeta. A reszta to buble :P..W kazdym razie powodzenia :)
|
He bracie idz lepiej na exp zrob z 40-50lvl i wtedy od DLach mysl.
przerzuci sie dl- 1 f wave i cie nie ma. pozatym myslisz ze bys go cos trafial na 12 lvl? co 5 bolt zadal by hit z 20-30hp :D :tongue: to sie mija z celem :evul: |
tak jak koledzy powiedzieli popieram ale to mnie frasuje ze jestes zalamany na 12 lvluo dl zapomnij !! wg mnie ten temat jest wogule BEZSENSU chlopie obudz sie !!
|
Kolego jednym słowem ZA*******AJ. I nie my¶l sobie o jaki¶ super potworkach tylko mozolnie exp na cycach aż w końcu do czego¶ dojdziesz.
|
Eh jaki ja glupi
Eh wiecie co macie racje nie pomyslalem :D ze dl sie przezuci f wave i ded ehhh ale przydal by sie jakis protector wspomagajacy mnie
|
LOL!! A od czego Mana shield?
Ja już widziałem 10 Drutów i Magów na DL-ach, poszli z Blokerem+palkiem i sie Swietnie bawlili ( mieli SD i Explo wiec mogli sobie przyexpic ) a palek 12lv tez moze isc ( ale many ma malo wiec tez duzo sie nie zda... ) chyba ze ma c***owe skille ( mniejsze niz 75+ ) to nie ma po co isc :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |