![]() |
tibia a szkola?
Witam , z zwiazku z konem roku szkolenego , napiszcie jak radzicie sobie w szkole codziennie grajac w tibie, jakie swiadectwo wam wychodzi itp.
ja osobiescie gram w tibie juz jakies 4lata, tymczasem chodze do 3 klasy gim, swiadectwo wychodzi mi raczej calkiem calkiem (srednia 5.2 moglobyc lepiej :S) PISZCIE CO TAM U WAS! |
Heh... Ja sobie radzę dobrze. Średnia 5.+, może będą 4 szóstki. Wzorowe oczywiście. Temat trochę taki, hm... jakby to powiedzieć... Niektórzy może nie chcą się zwierzać (spowiadać), rozmawiać o swojej szkole.
|
@up 2up
5.0+ 4 szostki wzorowe....lepiej zacznij zyc bo niedlugo mlodosc sie skonczy a potem bedziesz zalowal....nie lubie takich jak wy :P lizodupy ;D sry im evul :< Ja normalnie...srednia 4.0 od 2 lat taka sama, dobre zachowanie...chociaz w tym roku moze zaszaleje i sie 4.3 uda jak dobrze pojdzie. |
3.85
zachowanie dobre/b dobre 3 klasa gim Wyniki raczej lenistwa nisz grania w tibie, co prawda dumny to ja z siebie nie jestem ale powinno mi to wystarczyć Temat do owionu ;) |
Średnia jak zwykle utrzymana by nie spadła poniżej 3.0 i jest dobrze, ale to "tylko" 2 lo, jazda będzie już za 2 miesiące O.o... Nie ma to jak plan "żadnych dwój na maturalnym!!!" xD
@Melanica: 5.2 i narzekasz?! N/C Brakuje tylko, by narzekać ze średnią 6.1... |
średnia jak narazie 4.2 (dziwne, że zawsze taką mam) w klasie 2 gimnazjum... jakoś nie widzę różnicy w nauce kiedy gram w tibie a kiedy nie gram (mnie raczej tak mocno nie przyciąga to ;p)
zazwyczaj mam słabsze oceny przez moje lenistwo |
2.5 II tech handl.
|
2.0+ i naganne. No i co?
|
Średnia to nie wymiernik umiejętności ucznia. Mój kumpel ma średnią o ponad 1,0 wyższą ode mnie, a (poza historią) nie zauważyłem, by był ode mnie lepszy (podobny poziom). W jego klasie łatwiej o dobre oceny.
@top: nie gram już w Tibię, średnia 3,9-4,3 (zależnie od wahających się ocen), 3 klasa gimnazjum. Najgorsza średnia w życiu - 3,86 (najlepsza jaką pamiętam 4,5 w 6 pdst, nie będę przecież mówić o średnich w 2 klasie podstawówki, gdzie jak się umiało mnożyć w zakresie 10 to było dość). Zachowanie prawdopodobnie dobre. edit: no i liczę na sporo punktów z testu, a z ocen liczących się do tych liceów, do których zamierzam 'kandydować', mam średnią 5.0. |
4-4.5 III gim no i styka i tak punkty z testu ważniejsze ^^
|
Rzekłbym, że różnice w średniej nawet w jednej klasie niewiele mówi o różnicy w poziomach rozwoju intelektualnego uczniów. O oceny trudno nie jest, przynajmniej w żadnej klasie, w której byłem dotąd (obecnie kończę 3 gimn.). Przynajmniej u mnie wygląda to tak, że wysokie średnie ma kilka osób faktycznie zdolnych, i cała rzesza matołów.
|
Bodajże był już taki temat. Zresztą, jeżeli ktoś ma powyżej średniej ok. 4,7 w I gimnazjum bądź wyżej, to w Tibie gra 20-30 lvl`ową postacią, w podstawówce łatwo było pociągnąć jedno i drugie. Natomiast już w gimnazjum/liceum/technikum jest to gorzej połączyć, no ale i tak szkoła szkole nierówna. Zdarzają się jednak też różne wyjątki.
#Wieszok: Zaniżanie swoich umiejętności w ostatnich czasach jest bardzo powszechne, głównie jednak stosowane przez "słit laski trzynastki". |
Gram w tibie długo i chodzę do lica i będę miał średnią może 3.00 :D w tibie nie grałem w czasie roku szkolnego.
|
3 klasa technikum elektrycznego (profil tech. elektronik)
narazie nie narzekam chociaz zawsze moze byc lepiej, a co do tibii to nie koliduje ze szkola. |
Heh ja sie nawet ucze średnia około bendzie 4.7 + ale jeszcze nie wiem
a w tibie ze 2 lata sie ciupie a klasa se 6 !! _____________________________________ Mundurki no nie |
Cytuj:
4,7 z taka pisownia? Ktora podstawowki czy tam szkola specjalna?>.> |
kl. I, LO (biol-chem-mat). średnia ~3.6. i co z tego?
|
heheh
I gimnazjum 4.45 i mniej gram w tibie niż w 6 klasie a miałem średnią 5.3 8o to tylko kwestia mojego lenistwa:p ,a nie gry w tibie
|
2 Liceum ~~3,8
A w gimnazjum miałem 87 pkt z testu i średnią 4,9, ale cóż, lenistwo daje się we znaki (szczególnie pod koniec roku szkolnego) |
6 podstawówka 4.9(może bitch) teraz I gim 4.5(tysh)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |