![]() |
Pierwsi gracze...
Proszę o wypowiedzi graczy którzy grają na Thorii od początku. W tym temacie chciałbym zacząć dyskusje o pierwszych PowerGamerach. Jednym z takich byl chyba Wover.
|
Na tym forum takich nie znajdziesz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiście już nawet prawie żadnych nicków z Thorii nie pamiętam (pamiętam jednego druida, Xuen miał nick, choć pewnie nie był wcale super-znany na Thorii). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sajkaj maj tajtaj czy jakos tak sie zwal :P Znam go chociaz dlugo juz nie widzialem :) |
Cytuj:
|
Xu się ucieszy jak przeczyta jakie tu nim zainteresowanie ;).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moge Ci podac nick jednego z pierwszych power gamerow polskich na thori byl nim Gorthard, a co do obco krajowcow Neilz byl pierwszym ktory wyszedl z rooka na thori i chyba pierwszy z 60 lvlem jak sie nie myle potem sikews go dogonil.
|
O ile wiem to Wover grał przez około 3 tyg. Potem dostał bana i skończył przygodę z Thoria.
|
Cytuj:
|
Lady Kometka grał też od samego startu Thori potem po przegranych wojnach jednej po drugiej przeniósł się na Kyre.
|
Jeżeli ktoś pamięta może opowiedzieć o pierwszych gildiach, wojnach i o osobach które zdobywały najwięcej fragów. :)
|
Cóż do dziś jesteśmy świadkami pierwszej wojny, która wkracza chyba w końcowe stadium. A rozpoczeła się ona jakieś półtora roku temu. Powodem wybuchu była sprzeczka w finall roomie banshee questa oczywiście po wyjęciu nagród ze skrzynek. Padli wtedy Cwanish Xarturo i ktoś jeszcze ; )
|
Cytuj:
O ile mnie pamiec nie myli to do wspomnianej przez Ciebie dwojki nalezy dolaczyc jeszcze Lenka... |
Ta lenku padl wtedy tez, ale to nie byla pierwsza wojna o ile sie nie myle to na poczatku zupelnym byly 2 zupelnie inne wojny przed tym incydentem z banshe walczylo duzo osob ktore potem zrezygnowaly po przegraniu ich walzcylo bodajrze consulto stratus czy jakos tak i jeszcze jedna gildia ale nie pamietam wiem ze zawsze gorthard padal na wojnie jako pierwszy i wtedy sie wkorwial wpadal na battel i zabijal z 4 :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |